Za szybko się cieszyłam dziewczyny . Nie jest dobrze. 3 sierpnia beta 271 robiona 2 dni po spóźnionej @ wczoraj robiłam ponownie i wynik tylko 491 . Lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną w piątek mam usg aż się boję nigdy nie miałam takiej sytuacji . Kiedyś jak byłam w ciąży robiłam tylko test i lekarz potwierdzał ciąże a teraz te bety ….. stres przez nie tylko .Podziwiam, że udało Ci się przestać myśleć. Mi chyba ktoś musiałby mózg wyjąć żebym przestała. Nawet jeśli mam luźny miesiąc jak teraz to współżyjąc w okresie płodnym bez zabezpieczenia chcąc nie chcąc -przewija się myśl. Nie ma możliwości że nie…
reklama
pluto_nova
Moderator
a robiłaś progesteron?Za szybko się cieszyłam dziewczyny . Nie jest dobrze. 3 sierpnia beta 271 robiona 2 dni po spóźnionej @ wczoraj robiłam ponownie i wynik tylko 491 . Lekarz podejrzewa ciąże pozamaciczną w piątek mam usg aż się boję nigdy nie miałam takiej sytuacji . Kiedyś jak byłam w ciąży robiłam tylko test i lekarz potwierdzał ciąże a teraz te bety ….. stres przez nie tylko .
Tak wczoraj 9,40a robiłaś progesteron?
pluto_nova
Moderator
a przy pierwszej becie nie oznaczała?Tak wczoraj 9,40
Chodzi ci o progesteron czy był robiony przy pierwszej becie?a przy pierwszej becie nie oznaczała?
pluto_nova
Moderator
tak, czy oznaczalaś proga przy pierwszej becieChodzi ci o progesteron czy był robiony przy pierwszej becie?
Nietak, czy oznaczalaś proga przy pierwszej becie
pluto_nova
Moderator
ok, ale masz jakieś bóle, czy nie? Widzę, że nie robiłaś też przyrostu 2dni po pierwszej becie tylko dopiero wczoraj (czyli po 5 dniach), więc zwyczajnie mogła w międzyczasie wzrosnąć i spaść do aktualnej wartości, albo faktycznie słabo przyrastać. Progesteron również mógł spaść, bo jeśli byłby ładny przy pierwszej becie, to raczej wyklucza pozamaciczną. Czy lekarz kazał Ci powtórzyć jutro betę i progesteron?
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Trochę jakby zalany.Nic praktycznie nie widać…
reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Wygląda na cien kreski...powtorz innym.Hej potrzebuję porady Okres mi się spóźnia parę dni i postanowiłam zrobić testy, bo jest możliwość ciąży. Ten na górze robiony wczoraj wieczorem (38dc) a ten na dole dziś rano z pierwszego moczu. Czy mam omamy czy jest cień drugiej kreski albo może to być pasek testowy?