królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dzisiaj juz jest całkowicie biały, spoko tyle ze duzo, mokrooo.Tylko już nie pchaj tam paluchow bo bedzie jeszcze gorzej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj juz jest całkowicie biały, spoko tyle ze duzo, mokrooo.Tylko już nie pchaj tam paluchow bo bedzie jeszcze gorzej
Teoretycznie może już wyjść ale nie musi. 14dpo to już powinien wyjść.Dziewczyny ile dni po domniemanej owu najsensowniej zrobić test o czułości 25 ? Właśnie widzę, ze mąż kupił mi 25ki a chciałam robić jutro czyli 10/11 dpo …. Chyba wcześnie co???
Teoretycznie może już wyjść ale nie musi. 14dpo to już powinien wyjść.
Taki jakby ciazowyDzisiaj juz jest całkowicie biały, spoko tyle ze duzo, mokrooo.
Jutro będę w mieście kupię test @ powinnam dostać za 14 dni więc chyba powinnam wykonać go za 4 dni dopiero najwcześniej. Mam 0,5% szansy na dwie II no ale sikanie i pół minuty oczekiwania jest takie przyjemneTaki jakby ciazowy
Pokaż, chcemy zobaczyć .Zrobiłam mój drugi bobotest (czułość 25)
Cień cienia jest… ale wiem, że on oszukuje wiec nic nie wiem
Jestem w punkcie wyjscia…. Wroce z wakacji to zrobię porządny test…
Okres za 5 dni.