reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Tez tego nie rozumiem - myślę, że czułabym lekkie zdezorientowanie, gdyby z Serafina zrobiła się nagle Oliwka po tym jak mi lekarz powiedział, ze to na stówkę chłopak - ale tez nie rozumiem tego załamania, że to nie chłopak.
A teraz dziewczyny dawać pozytywne testy ;)
Zgadzam się. Ja u ginekologa na wizycie usłyszałam że będzie dziewczynka, sama też tak myślałam, a dzień później odebrałam wyniki badań genetycznych i wyszło że chłopczyk. Byłam zdezorientowana (choć był to 1 dzień 😆), ale nie zmieniło to moich odczuć do dziecka, które mieszkało w moim brzuchu🥰

Hej ,
Potrzebuje porady ,jak to jest z tymi testami Ovu ? Robię codziennie od 10 dnia cyklu ,dzisiaj mamy 17 dzień cyklu ,a nadal nie widzę wyraźnej drugiej kreski ,są oczywiście ,ale zabarwione mniej niż kreska testowa .
Wykonuje je raz dziennie zawsze o tej samej godzinie ,czy możliwe jest ,żebym przeoczyła wzrost progesteronu ?
Czy jednak to sygnał to zbadania jego poziomu?

Hej ,
Potrzebuje porady ,jak to jest z tymi testami Ovu ? Robię codziennie od 10 dnia cyklu ,dzisiaj mamy 17 dzień cyklu ,a nadal nie widzę wyraźnej drugiej kreski ,są oczywiście ,ale zabarwione mniej niż kreska testowa .
Wykonuje je raz dziennie zawsze o tej samej godzinie ,czy możliwe jest ,żebym przeoczyła wzrost progesteronu ?
Test owu wyłapują pik LH, nie progesteronu. Niektóre kobiety maja krótki pik lh i jak kreska ciemnieje, to robia test co godzin. Z porannego moczu robi się testu clearblue. Tek zaleca producent. I szczerze mówiąc one nigdy się u mjie nie pomyliły i jeśli chodzi o nie to zero wątpliwości czyvtest jest pozytywny, czy nie. Uśmiechnięta buzka załatwi sprawę i nie trzeba się zastanawiać.

Hej ,
Aaaa i k zaswyczaj miałam owu wczeniej. Ok 15-16 dc teraz po ciąży. Przed ciąża 17-18 dc, a w tym miesiącu miałam owulacje dopiero 20dc, także wszytsko jescze możliwe.

Dzień dobry w weekend! Dawać mi tu pozytywne wiadomości tj pozytywne testy 😄
Ja zaczynam stymulacja więc mam nadzieje, ze będzie dobrze i nie „za dobrze”. Nie mogę wyhodować dwóch pęcherzyków, bo wtedy cykl stracony. No zobaczymy, tym razem jadę z Lamettą na 5 dni 💪

reklama
Hejo, odebrałam wyniki badań m.in. TSH, ft3, ft4.. niby w normach ale na internecie piszą że przy staraniach to najlepiej jakby w okolicach 1 TSH oscylowało. Czy Wy zbijacie takie TSH? Właśnie w okolicy 2.5?
Wyniki dobre ale lekarz może będzie chciał zejść niżej . Ja mając 1,75 powiedziała że idealny wynik do starań

Do góry