aneta85aneta
Fanka BB :)
Dziewczyny korci mnie zrobić test ale jest za wcześnie bo 6dpo. Te dni to wieczność Jak zrobię beta hcg w poniedziałek to coś by było? Czy dać sobie na wstrzymanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dać sobie na wstrzymanieDziewczyny korci mnie zrobić test ale jest za wcześnie bo 6dpo. Te dni to wieczność Jak zrobię beta hcg w poniedziałek to coś by było? Czy dać sobie na wstrzymanie
Poczekam jeszcze z 4 dni muszę czymś zająć myślenie.Dać sobie na wstrzymanie
No czekaj, czekaj nie ma co się spieszyć bo można się tylko rozczarować i zniechęcić. Wiem, że czekanie jest męczące.Poczekam jeszcze z 4 dni muszę czymś zająć myślenie.
Jak ja cię rozumiemDziewczyny korci mnie zrobić test ale jest za wcześnie bo 6dpo. Te dni to wieczność Jak zrobię beta hcg w poniedziałek to coś by było? Czy dać sobie na wstrzymanie
A powiedz mi po co robisz teraz testy owulacyjne skoro mowilas, ze z mężem widzisz się dopiero 15.08 ? Chcesz sama dla siebie wiedzieć kiedy może być owulacja ? Nie gniewaj się bo absolutnie nie mówię tego złośliwie, ale mam wrazenie, ze niby pół żartem ale pół serio, wierzysz, ze ten seks z poniedziałku coś zdziała ( czego Ci życzę oczywiście) a dla mnie takie myślenie jest krzywdzące sama siebie - ale jeśli się mylę to wybaczU mnie paski owu blade jak sciana już, a nadal pobolewa mnie brzuch juz 3 dzien, ale delikatnie, ale jaja bylyby gdyby plemnik specjalista z poniedziałku zaplodnilby moją komorke bo owu wcześniej wypadlaby niz kalendarzyk przewidział
Najpierw zrob test, bete zostaw na 1 dzień okresuDziewczyny korci mnie zrobić test ale jest za wcześnie bo 6dpo. Te dni to wieczność Jak zrobię beta hcg w poniedziałek to coś by było? Czy dać sobie na wstrzymanie
Nie wiem co krzywdzącego jest w robieniu testów owu? Przecież bez monitorongu z cyklem ktory waha sie od 26 do 34 dni tak na prawde noe wiesz kiedy będzie pik, więc ja zaczełam je robić jakoś tak 2 dni po zakonczonej miesiące ktora zaczeła się 23.07 i przez ten czas 2 kreski aczkolwiek nie byl to pozytywny test tak orzekłysmy tu wspolnie był tylko 3.08 a dzisiaj mam 15 dzień cyklu już i od 3.08 tylko białe albo cienie.... przestać należy w dniu piku, ale spokojnie wzielam 1 paczkę i ja skonczylam dziś, więc juz nie moge sledzić owu a szkodaaaa... dobrze sobie zrobić rozeznanie w cyklu nie korzystając z monitoringu. .. co do nadziei, no jasne, a czemu nie, tu jest mnostwo dziewczyn , kazda z nich ma taką samą nadzieję jak ja i pewnie co 3 podobnie procentową szansę na spelnienie nadziei. Czy krzywdzę tym siebie? Nie sądzę, bez przesady, z powodu braku ciąży nie skoczę z okna, druga sprawa, nadzieja a szanse jakie mam w tym cyklu, wierz mi na pewno negatywny test w tym miesiącu nie zdoluje mnie bardziej niz w poprzednich miesiącach, ba nawet tym razem pod latarkę cieni nie będę szukać ale test zrobię, bo kto mi zabroni.A powiedz mi po co robisz teraz testy owulacyjne skoro mowilas, ze z mężem widzisz się dopiero 15.08 ? Chcesz sama dla siebie wiedzieć kiedy może być owulacja ? Nie gniewaj się bo absolutnie nie mówię tego złośliwie, ale mam wrazenie, ze niby pół żartem ale pół serio, wierzysz, ze ten seks z poniedziałku coś zdziała ( czego Ci życzę oczywiście) a dla mnie takie myślenie jest krzywdzące sama siebie - ale jeśli się mylę to wybacz
Nie powiedziałam, ze krzywdzące jest testowanie ( bo zapytałam po co). Krzywdząca dla mnie jest taka wiara w to, ale oczywiście nikt Ci tego nie zabrania. Po prostu czasami czytając Twoje wpisy mam wrazenie, ze próbujesz nas tu przekonać, ze w takie „cuda” nie wierzysz i ze nie rozczaruje się biel na teście (no sorry ale dla mnie tak jest) a tak naprawdę na maksa się na to nakręcasz- przepraszam ale dla mnie to tak wyglada. Każdy robi jak uważa jasne, nic nie mam do monitorowania własnym sposobem cyklu, mówię tylko jak to wyglada z mojej strony, bo obserwuje Twoje wpisy już z zeszłego wątku lipcowego i odnoszę wrazenie, ze mówiąc ze się nie nakręcasz oszukujesz sama siebie. Podkreślam nie mam na celu urażenia Ciebie w żaden sposób, nie absolutnie. Kibicuje bardzo każdej z nas i o żadnym odpuszczaniu również nie mówię, po prostu stawiam na zdrowe racjonalne podejście. Niemniej trzymam kciuki i czekam na takie „cuda” ( ciąże z seksu 6,7,8 itd dni przed owulacja) bo wiem, ze się zdarzają i bardzo podnoszą na duchu, ale to dla mnie to dalej tylko cuda..Nie wiem co krzywdzącego jest w robieniu testów owu? Przecież bez monitorongu z cyklem ktory waha sie od 26 do 34 dni tak na prawde noe wiesz kiedy będzie pik, więc ja zaczełam je robić jakoś tak 2 dni po zakonczonej miesiące ktora zaczeła się 23.07 i przez ten czas 2 kreski aczkolwiek nie byl to pozytywny test tak orzekłysmy tu wspolnie był tylko 3.08 a dzisiaj mam 15 dzień cyklu już i od 3.08 tylko białe albo cienie.... przestać należy w dniu piku, ale spokojnie wzielam 1 paczkę i ja skonczylam dziś, więc juz nie moge sledzić owu a szkodaaaa... dobrze sobie zrobić rozeznanie w cyklu nie korzystając z monitoringu. .. co do nadziei, no jasne, a czemu nie, tu jest mnostwo dziewczyn , kazda z nich ma taką samą nadzieję jak ja i pewnie co 3 podobnie procentową szansę na spelnienie nadziei. Czy krzywdzę tym siebie? Nie sądzę, bez przesady, z powodu braku ciąży nie skoczę z okna, druga sprawa, nadzieja a szanse jakie mam w tym cyklu, wierz mi na pewno negatywny test w tym miesiącu nie zdoluje mnie bardziej niz w poprzednich miesiącach, ba nawet tym razem pod latarkę cieni nie będę szukać ale test zrobię, bo kto mi zabroni.
Z mężem spotkam sìę około 8 dni przed @ juz tylko na seks dla samej przyjemności, a wg kalendarzyków od ostatniego seksu do owu miało uplynać odpowiednio 4, 6 i 10 dni
Krzywdzące? Ola 2 dzieci ma z plemników 7 dniowych....krzywdzące dla mnie byloby, gdybym liczyla na ciążę z niepokalanego poczęcia najbardziej dla mojego mózguA powiedz mi po co robisz teraz testy owulacyjne skoro mowilas, ze z mężem widzisz się dopiero 15.08 ? Chcesz sama dla siebie wiedzieć kiedy może być owulacja ? Nie gniewaj się bo absolutnie nie mówię tego złośliwie, ale mam wrazenie, ze niby pół żartem ale pół serio, wierzysz, ze ten seks z poniedziałku coś zdziała ( czego Ci życzę oczywiście) a dla mnie takie myślenie jest krzywdzące sama siebie - ale jeśli się mylę to wybacz