reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
a jakie atpo rzy jakim tsh mowi o hashi?
Tu niestety nie pomogę, bo babka po prostu powiedziała, ze nie mam Hashimoto i nie drążyłam. Ale przy TSH w okolicy 4 dała mi Euthyrox 75 i jak czytam Wasze wyniki i dawkowanie to wydaje mi się to dużą dawka…
Eh, kolejny temat rzeka, a na tym się totalnie nie znam..

Ja mam polowe tarczycy wycięta i biorę na stałe eutyrox 75.
Jestem pod stała opieka endokrynolog.
Moja endokrynolog jest bardzo rygorystyczna jeśli chodzi o ciąże.
np. Powiedziała ze nie powinnam nic jeść i pic z opakowań plastikowych. (Nie udaje mi się tego spełnić) :-)

A w temacie ciąży i wybierania płci to w UK mówią płeć po 20tyg ponieważ są osoby które wybierają płeć… :-/ wiem bo rodziłam tam dwójkę dzieci.

Ja mam polowe tarczycy wycięta i biorę na stałe eutyrox 75.
Jestem pod stała opieka endokrynolog.
Moja endokrynolog jest bardzo rygorystyczna jeśli chodzi o ciąże.
np. Powiedziała ze nie powinnam nic jeść i pic z opakowań plastikowych. (Nie udaje mi się tego spełnić) :-)

A w temacie ciąży i wybierania płci to w UK mówią płeć po 20tyg ponieważ są osoby które wybierają płeć… :-/ wiem bo rodziłam tam dwójkę dzieci.
Ale... jak wybierają?!

Jak mnie serce boli w tym momencie to nie jestem w stanie opisać
to jest przerażajace…

Mi nie zależy na płci.

Smutno mi tylko, że poroniłam bliźniaki.. bo w mojej rodzinie nikt nigdy nie miał bliźniaków i to by było dla mnie takie nieoczekiwane i wyjątkowe. Nie ważne czy byli by to chłopcy czy dziewczynki..

reklama
Od 2 dni nawala mnie prawy jajnik... a z mezem spotkanie dopiero 15.08, więc niestety tryb wakacyjny jak nic w staraniach.
A co najlepsze pasek owu ma tylko 1 kreskę, ten sprzed 2 dni byl najmocniejszy a mimo to negatywny.

Załączniki

• 20220805_214316.jpg
    20220805_214316.jpg
    97,9 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Do góry