reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
A jak to jest z seksem oralnym, ponoć ślina nie działa korzystnie na plemniki.. z mężem lubimy jako gra wstępna właśnie taką "rozgrzewkę" No ale odkąd się staramy o ciążę to unikamy "przenoszenia" śliny do środka.. nie powiem brakuje mi tego seksu oralnego przed normalnym stosunkiem :/ a jak to u Was z tym jest?

A jak to jest z seksem oralnym, ponoć ślina nie działa korzystnie na plemniki.. z mężem lubimy jako gra wstępna właśnie taką "rozgrzewkę" No ale odkąd się staramy o ciążę to unikamy "przenoszenia" śliny do środka.. nie powiem brakuje mi tego seksu oralnego przed normalnym stosunkiem :/ a jak to u Was z tym jest?
Po prostu uprawiamy seks jak lubimy i robimy to, na co mamy ochotę, pierwsze słyszę o tej ślinie... 🤔🙄🥴

Jeszcze tylko dodam, że leki na tarczycę to nie Cukierki i należy je brać tylko kiedy jest to naprawdę konieczne. Trzeba pamiętać, że część z was które biorą np euthyrox nawet przy bardzo małych problemach z TSH będzie musiała brać go już do końca życia bo organizm się przyzwyczai do tego, że jest wspomagany lekami.
Hmmm….. nie wiem czy to tak jest z tymi lekami. Brałam euthyrox przed pierwsza i druga ciąża, przez całe dwie ciąże, a teraz mam bez lekow 1,54 TSH. Wczeniej miała wyższe. Ok 2,5 przed pierwsza ciąża

Ostatnia edycja:
Hmmm….. nie wiem czy to tak jest z tymi lekami. Brałam euthyrox przed pierwsza i druga ciąża, przez całe dwie ciąże, a teraz mam be zlamow 1,54 TSH. Wczeniej miała wyższe. Ok 2,5 przed pierwsza ciąża
U mnie było tak, że dostałam euthyrox podczas ciąży, po porodzie zarówno lekarze ze szpitala, jak i moja gin kazali mi odstawić i badać tsh, jeżeli znowu skoczy to do endokrynologa. No ale u mnie było to właśnie tylko branie podczas ciąży i być może niedoczynność spowodowana ciąża 🤷‍♀️..

U mnie biel, a przecież miało się udać bo skończyły się owulki, ciążowe i suple a tu nic 🤔🤣. Czas na zakupy 😉

Załączniki

• IMG20220806065353.jpg
    IMG20220806065353.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 87
reklama
to jest przerażajace…

Mi nie zależy na płci.

Smutno mi tylko, że poroniłam bliźniaki.. bo w mojej rodzinie nikt nigdy nie miał bliźniaków i to by było dla mnie takie nieoczekiwane i wyjątkowe. Nie ważne czy byli by to chłopcy czy dziewczynki..
Tez tego nie rozumiem - myślę, że czułabym lekkie zdezorientowanie, gdyby z Serafina zrobiła się nagle Oliwka po tym jak mi lekarz powiedział, ze to na stówkę chłopak - ale tez nie rozumiem tego załamania, że to nie chłopak.
A teraz dziewczyny dawać pozytywne testy ;)

Do góry