reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

u mnie identyczna sytuacja i dziś rano byłam na pobraniu krwi także wyniki progesteronu powinny być niebawem a wtedy się okaże czy owulacja była, czy nie. Wstępnie lekarz zaproponował abym w kolejnym cyklu częściej robiła usg w celu dokładniejszej obserwacji zachowania pęcherzyków.
Kurcze, mam nadzieję, ze Twój progesteron będzie wskazywał, że owulacja jednak była :)
Ile dni po owu jestes?

A czy Twój lekarz mówił coś o tym ciałku żółtym kiedy może się pojawić? Ta lekarka, u której byłam to jakaś porażka. Z jednej strony mówi, że endometrium jakby co to super ale czy owu była to mi nie powie i mam czekac, cieszyć się seksem i ogólnie nie myśleć

reklama
Kurcze, mam nadzieję, ze Twój progesteron będzie wskazywał, że owulacja jednak była :)
Ile dni po owu jestes?

A czy Twój lekarz mówił coś o tym ciałku żółtym kiedy może się pojawić? Ta lekarka, u której byłam to jakaś porażka. Z jednej strony mówi, że endometrium jakby co to super ale czy owu była to mi nie powie i mam czekac, cieszyć się seksem i ogólnie nie myśleć
może skonsultuj to zinnym lekarzem? Masz zaufanie do tego?
Już na forum słyszałam wiele historii łącznie z tym, że lekarz pomylił cialko żółte z jajnikiem czy czymś... także tak.
No i koniecznie zrób proga około 7 dni po domniemanej owulce.

może skonsultuj to zinnym lekarzem? Masz zaufanie do tego?
Już na forum słyszałam wiele historii łącznie z tym, że lekarz pomylił cialko żółte z jajnikiem czy czymś... także tak.
No i koniecznie zrób proga około 7 dni po domniemanej owulce.
U mnie pomylił ciałko żółte z cp i chciał mnie ciąć 😄

Ja ostatnio byłam u takiego na NFZ co stwierdził, że nie ma czegoś takiego jak ciąża (cytuję) chemiczna (mimo, że mu mówię o biochemicznej), a tą betę co miałam pozytywną to mój mózg wytworzył tak bardzo chce dziecka 😂🤣 No i jego zdaniem 3 tygodniową ciążę się uwidacznia na usg 🤯 Darmowy kabaret 😂🤣

Ja ostatnio byłam u takiego na NFZ co stwierdził, że nie ma czegoś takiego jak ciąża (cytuję) chemiczna (mimo, że mu mówię o biochemicznej), a tą betę co miałam pozytywną to mój mózg wytworzył tak bardzo chce dziecka 😂🤣 No i jego zdaniem 3 tygodniową ciążę się uwidacznia na usg 🤯 Darmowy kabaret 😂🤣
Jezus, aż mnie ciarki przeszły, ze tacy lekarze istnieją :o

reklama
Do góry