reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Ja Ci mogę za darmo powiedzieć kiedy - w trakcie miesiączki, bo to nie higieniczne, bez względu na to, jak dobrym marynarzem jest Twój stary 😂
Nie wiem na jakie pytanie była odpowiedź aleeee jak mnie podczas 2 pierwszych dni bolał brzuch to, orgazm działał szybciej i dużo lepiej niż ibuprom 😂🤪🤣
Co do higieny hmm oczywiście prysznic gwarantowany, nigdy nie miałam infekcji... ale to było do nie dawna, bo teraz wolę seksy juz 4, 5 dzień czyli ostatnie dwa dni gdy już plamie...

Tak. Ja przy tsh 1,98 brałam euthyrox przepisany przez gina. Na ciąże nalepiej około 1. 1,5 to już max.

Dzięki za odpowiedzi :) akurat mam gino w pon to pokaże moje wyniki i poproszę o leki na zbicie :) właśnie sprawdziłam że w cyklu z którego mam zdrowego synka tsh miałam 1.978 więc pewnie dobrze by było to zbić.

Wszyscy tu o odpuszczaniu… a ja Wam powiem, że ja znów słyszałam, że trzeba w coś mocno wierzyć by się spełniło 😂🙈
Kurde jak to połączyć z tym odpuszczeniem? 🤣 Może w dni parzyste będę odpuszczać, a w nieparzyste można wierzyć, że zaciążę 😂🤪

Ja cały czas się martwię czy ten bobotest jest wiarygodny bo mam go robić w poniedziałek… oby mnie nie oszukał.

Wszyscy tu o odpuszczaniu… a ja Wam powiem, że ja znów słyszałam, że trzeba w coś mocno wierzyć by się spełniło 😂🙈
Kurde jak to połączyć z tym odpuszczeniem? 🤣 Może w dni parzyste będę odpuszczać, a w nieparzyste można wierzyć, że zaciążę 😂🤪

Ja cały czas się martwię czy ten bobotest jest wiarygodny bo mam go robić w poniedziałek… oby mnie nie oszukał.
Tylko ja odpuszczam ,bo wiem ,że i tak nic z tego nie będzie,to po co mam robić testy owu skoro wyszły fałszywie dodatnie,po co liczyć dni owu.po co sprawdzać śluz czy przed @ robić testy i się nakrecac...wiem że w moim przypadku starania już sensu nie mają bo i tak nie zajde, choćbym stawała na głowie, choćby mój mąż lało co 12 godzin to i tak nic z tego..

Tylko ja odpuszczam ,bo wiem ,że i tak nic z tego nie będzie,to po co mam robić testy owu skoro wyszły fałszywie dodatnie,po co liczyć dni owu.po co sprawdzać śluz czy przed @ robić testy i się nakrecac...wiem że w moim przypadku starania już sensu nie mają bo i tak nie zajde, choćbym stawała na głowie, choćby mój mąż lało co 12 godzin to i tak nic z tego..
jak tak uważasz to widocznie tak jest.

Ja jeszcze wierze.
I robię wszystko by temu pomoc.

reklama
Hej, hej…

U mnie dziś 12dpo, temp z 37 spadła na 38,5… biel bieli na teście.
Czekam na @. Może się zlituje i w weekend się pojawi.

Polecacie jakieś wspomagacze zeby owu była szybciej niż 20 dc.. poza metą..

Ostatnio czytałam o inofemie. Znacie? Polecacie?
Jeśli chodzi o inofem to ostatnio polecał mi go lekarz, że warto stosować.

Do góry