reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Co to znaczy odpuściłam i dałaś sobie spokój ? Jak to wyglądało ?
Po prostu nie myślałam już o zajściu w ciąże przy każdym zbliżeniu (tak bardzo chciałam że widocznie się zablokowałam ) ale jak przestałam myśleć i czekać czy się udało czy nie to właśnie się udało i jestem w szoku nie mogę w to uwierzyć .

Po prostu nie myślałam już o zajściu w ciąże przy każdym zbliżeniu (tak bardzo chciałam że widocznie się zablokowałam ) ale jak przestałam myśleć i czekać czy się udało czy nie to właśnie się udało i jestem w szoku nie mogę w to uwierzyć .
A jeśli nie myśle o zajściu w ciąże przy zbliżeniu, nawet przy seksie nie myśle o zajściu w ciąże i nie zachodzę ?

A więc tak...napisze krótko...
JA również odpuszczam narazie,nie mam co się starać po takiej diagnozie jaką dziś usłyszałam .
Chce wam wszystkim i każdemu z osobna podziękować za wsparcie,pomoc i w dzieleniu się waszym doświadczeniem, nie zawsze się w tym zgadzałam co niektóre z Was pisały ale biorę to na klatę..
Życzę wam powodzenia,abyście szybciej miały upragnione dzieciątko niż wam się wydaje..
Trzymam za Was bardzo mocno kciuki..

A jeśli nie myśle o zajściu w ciąże przy zbliżeniu, nawet przy seksie nie myśle o zajściu w ciąże i nie zachodzę ?
Byłam nawet u ginekologa i zapytałam dlaczego nie mogę zajść w ciąże ? A on mi powiedział żeby odbyć stosunek 11 i 12 dnia cyklu z tym że my co drugi lub co trzeci dzień mieliśmy zbliżenia No i tego 11 dc tez wiec trudno mi powiedzieć kiedy mogło zaskoczyć .

ja też nie myślę o zajściu w ciążę przy każdym zbliżeniu. Co ze mną nie tak

Byłam nawet u ginekologa i zapytałam dlaczego nie mogę zajść w ciąże ? A on mi powiedział żeby odbyć stosunek 11 i 12 dnia cyklu z tym że my co drugi lub co trzeci dzień mieliśmy zbliżenia No i tego 11 dc tez wiec trudno mi powiedzieć kiedy mogło zaskoczyć .
czyli ginekolog powiedział kiedy masz uprawiać seks ale mimo wszystko podczas tego seksu nie myślałaś o ciąży?

Mimo że test pokazał II kreski beta tez wyszła to boję się pierwszego usg bo ostatnia ciąża kilka lat temu był pęcherzyk bez zarodka i trzeba było usunąć go . Także strach zostaje czy się nie powtórzy po raz drugi.

reklama
Do góry