Madlen37
Zaangażowana w BB
Gratulacje, jeśli mogę zapytać czy miałaś jakieś objawy po których wiedziałaś, że mogło się udać?Nie wytrzymałam i zrobiłam facelle strumieniowy Zobacz załącznik 1429444
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje, jeśli mogę zapytać czy miałaś jakieś objawy po których wiedziałaś, że mogło się udać?Nie wytrzymałam i zrobiłam facelle strumieniowy Zobacz załącznik 1429444
Czuję go: rzadko ;-)Pytanie o ból owulacyjny: czujecie go przed, w trakcie czy po owulacji?
Tak ciążowyTo ciążowy? Jeśli tak to gratulacje
*co 2 dni a nie 3A ja dziś byłam na monitoringu i w sumie nic nie wiem… tydzień temu pęcherzyk 17,4mm a dziś mi doktorek powiedział, ze owulacja albo była, albo się zapadł, albo zaskoczyło aczkolwiek do tej ostatniej opcji to by się „nie przywiązywał”. Nie wiem co mam myśleć o tym. Kazał zbadać progesteron w piątek i czekać na okres a w kolejnym cyklu monitorować co 3 dzień jeszcze mi kumpela wyznała, ze u niej drugi miesiąc starań i okresu nie ma a test pozytywny wiec jutro jedzie na betę żeby potwierdzić życzę jej jak najlepiej ale będzie mi przez to jeszcze bardziej ciężko
GratulacjeNie wytrzymałam i zrobiłam facelle strumieniowy Zobacz załącznik 1429444
Szczerze mówiąc to jedynie mnie boli brzuch jak na okres i jestem mega zmęczona. W pierwszej ciąży bolały mnie mega piersi teraz nic. Ogólnie w piątek byłam u mojej ginekolog i moje endometrium miało tylko 5 mm. owulacje mialam bardzo szybko bo w 9 dc. Nie wiem jak będzie z tą ciąża, czy się utrzymam ponieważ miałam zabieg łyżeczkowania po porodzie i zrobiły się zrosty. W maju miałam usunięte zrosty ale Endo nadal cienkieGratulacje, jeśli mogę zapytać czy miałaś jakieś objawy po których wiedziałaś, że mogło się udać?
I Tobie się uda, głowa do góry ale znam to uczucieA ja dziś byłam na monitoringu i w sumie nic nie wiem… tydzień temu pęcherzyk 17,4mm a dziś mi doktorek powiedział, ze owulacja albo była, albo się zapadł, albo zaskoczyło aczkolwiek do tej ostatniej opcji to by się „nie przywiązywał”. Nie wiem co mam myśleć o tym. Kazał zbadać progesteron w piątek i czekać na okres a w kolejnym cyklu monitorować co 3 dzień jeszcze mi kumpela wyznała, ze u niej drugi miesiąc starań i okresu nie ma a test pozytywny wiec jutro jedzie na betę żeby potwierdzić życzę jej jak najlepiej ale będzie mi przez to jeszcze bardziej ciężko
Myśl pozytywnie, trzymam kciukiSzczerze mówiąc to jedynie mnie boli brzuch jak na okres i jestem mega zmęczona. W pierwszej ciąży bolały mnie mega piersi teraz nic. Ogólnie w piątek byłam u mojej ginekolog i moje endometrium miało tylko 5 mm. owulacje mialam bardzo szybko bo w 9 dc. Nie wiem jak będzie z tą ciąża, czy się utrzymam ponieważ miałam zabieg łyżeczkowania po porodzie i zrobiły się zrosty. W maju miałam usunięte zrosty ale Endo nadal cienkie
Przed, w trakcie i po owulacji zależy od cykluPytanie o ból owulacyjny: czujecie go przed, w trakcie czy po owulacji?