reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Ja dziś czuję się okresowo, bolą mnie lędźwia, jajniki promieniują na uda. Z d. zrobiłam test, bo został mi jeden, ale oczywiście negatyw 🤷‍♀️🙃.
Mam podobnie 😪,od wtorku bolały mnie jajniki, wczoraj myślałam, że na dole wyrwie mi wszystko 😪, dziś na razie ok. A jestem w 25dc, niby owulację powinnam mieć około 19dc, ale sądzę, że jej nie było takie przeczucie, więc czekam na okres, z jednej strony wolałabym już dostać 🙈, bo przynajmniej byłby przed urlopem, a tak to wypada mi idealnie na urlop 😪.

Załączniki

• IMG_1887.jpeg
    IMG_1887.jpeg
    115 KB · Wyświetleń: 112
Dziewczyny poczytałam wasze opinie o wynikach TSH i wróciłam do swoich wyników i dramat, pokazywałam 3 lekarzom i każdy mówił super, super, a w sumie wychodzi, że do kitu😪. Napisałam o wystawienie zlecenia ponownie, powtórzę i pójdę do innego lekarza, pewnie cały szkopuł😪. Ja wiem, że krótko się staram, ale no wynik jest mega kiepski 😪. Zadając głupie pytanie: powiedzcie mi antykoncepcji przyjmowana mogła wpłynąć na podwyższony wynik?

reklama
wiesz ile jesteś dpo tak dokładnie?
Ogólnie świadczy o tym, ze owulka była. Nie jest to prog marzenie, ale nie jest zły. Mamy dziewczynę na forum, która utrztymała ciążę z takim progiem normalnie
no właśnie nie wiem bo gościu, który robił usg nie był w stanie powiedzieć ale jeśli owulacja była to dziś jest jakoś 6 do 9dpo …

Do góry