malinowelove
Fanka BB :)
A zdradzisz czy potwierdziło się z przeprowadzonym testem?Za późno, już znam płeć XD ale to nie miejsce na to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A zdradzisz czy potwierdziło się z przeprowadzonym testem?Za późno, już znam płeć XD ale to nie miejsce na to
No Kret się nie wybarwil wiec nie XDA zdradzisz czy potwierdziło się z przeprowadzonym testem?
Nie wiem co jest powodem, ale mam nadzieję, że jednak Ci się udaNie bede oglaszac ze zaszlam bo odpuscilam ,bo nie zajde
Mam podobnie ,od wtorku bolały mnie jajniki, wczoraj myślałam, że na dole wyrwie mi wszystko , dziś na razie ok. A jestem w 25dc, niby owulację powinnam mieć około 19dc, ale sądzę, że jej nie było takie przeczucie, więc czekam na okres, z jednej strony wolałabym już dostać , bo przynajmniej byłby przed urlopem, a tak to wypada mi idealnie na urlop .Ja dziś czuję się okresowo, bolą mnie lędźwia, jajniki promieniują na uda. Z d. zrobiłam test, bo został mi jeden, ale oczywiście negatyw .
no i w sumie to dalej nie wiem... Co myślicie Dziewczyny?Koniecznie daj znać
no i w sumie to dalej nie wiem... Co myślicie Dziewczyny?
wiesz ile jesteś dpo tak dokładnie?no i w sumie to dalej nie wiem... Co myślicie Dziewczyny?
no właśnie nie wiem bo gościu, który robił usg nie był w stanie powiedzieć ale jeśli owulacja była to dziś jest jakoś 6 do 9dpo …wiesz ile jesteś dpo tak dokładnie?
Ogólnie świadczy o tym, ze owulka była. Nie jest to prog marzenie, ale nie jest zły. Mamy dziewczynę na forum, która utrztymała ciążę z takim progiem normalnie