królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Na jeźdźca w poniedziałek było....moze pyknieMoże pozycja na pieska pomoże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na jeźdźca w poniedziałek było....moze pyknieMoże pozycja na pieska pomoże
ja poproszę małe sarenki ale z niczym fajnym się nie rymująCzary mary, fiku Miku,
Zrób na tescior ranne siku,
Niech w tym sierpniu będą kreski
Hokus pokus małe pieski!
penis weź nie tylko do renki (?)ja poproszę małe sarenki ale z niczym fajnym się nie rymują
Proponuję pić olej lniany odkąd spożywam, mam o wiele lepsza skórę, chyba że to tylko placeboA ja mam takie pytanie z innej beczki. Czy któraś z was ma też taki problem jak ja, mam strasznie suche ręce, ale tak serio mocno suche i nie wiem czy to może być jakaś alergia? Często też mnie szczypia oczy. Miała ktoś tak? Jakieś rady?
To moze byc alergia, moja córa miewa suche.A ja mam takie pytanie z innej beczki. Czy któraś z was ma też taki problem jak ja, mam strasznie suche ręce, ale tak serio mocno suche i nie wiem czy to może być jakaś alergia? Często też mnie szczypia oczy. Miała ktoś tak? Jakieś rady?
I na co jest uczulona?To moze byc alergia, moja córa miewa suche.
To chyba sama nie uwierzyłaś w te słowa, bo jak widać dużo testów owu robisz nawet z różnych firmI zaznaczyłam wtedy że nie chodzi mi o kobiety które mają coś stwierdzone,A o kobiety które nie mają żadnych zaburzeń, mężczyzna Oki...
A O dopuszczenie chodziło, że może warto odpuścić np testy przed @,wyliczanie dni plodnych itd ,a uprawiać sex regularnie i czekać z tego przyjemność nie patrząc w kalendarz że musi być dziś bo to te dni....tylko właśnie regularnie z przyjemnością