reklama
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
U mnie ovu wieczorny tez bledszy, ledwo widoczny, a z rana całkiem ładnie widać 2 kreseczki.Ja tych testów owy nie ogarniam....rano było widać 2 wyraźne krecha,nawet prawie takie same,a teraz 2 ale mało wystawione....coś okropnego z tymi testami ,a jajnik nadal nawala
królowa_kresek😉🙃
No pięknyTen z przed chwili
Mrufka@@1
Ja w moich owu miałam napisane żeby robić popołudniu codziennie o tej samej porze , może rano zawsze wychodzą mocniejszeU mnie ovu wieczorny tez bledszy, ledwo widoczny, a z rana całkiem ładnie widać 2 kreseczki.
Mmiiaa
Ja robiłam w roznych porach dnia i pik mialam zawsze akurat okolo 18. Wazne żeby nie robic z pierwszego moczu, bo moze zafalszowac wynik. Najlepiej 2h przed testem nie sikac i ograniczyc picie warto robic je 2 razy dziennie jesli dopiero zaczynacie przygode z testamiJa w moich owu miałam napisane żeby robić popołudniu codziennie o tej samej porze , może rano zawsze wychodzą mocniejsze
Kylyyy1408
To dalej nie jest pik. Na tych testach wyglada takTen z przed chwili
Załączniki
królowa_kresek😉🙃
Ja robię 2 razy dziennie rano około godziny po 1 siku i wieczorkiem.Ja robiłam w roznych porach dnia i pik mialam zawsze akurat okolo 18. Wazne żeby nie robic z pierwszego moczu, bo moze zafalszowac wynik. Najlepiej 2h przed testem nie sikac i ograniczyc picie warto robic je 2 razy dziennie jesli dopiero zaczynacie przygode z testami
L
Lebkuchen_mum
Gość
A ty nie masz czasem pcos czy jednego z jajników tak niby wyglądającego? Bo jaki masz wynik lh do fsh? Bo w tym wypadku nie ma co się kierować testami to tak mogą nawet pik 1 czy 40 dc wyglądać a pik będzie cały czas albo ze 30 razy.Ja mam pierwszy cykl z testami owu i już mnie to wkurza i nie umiem w to.
Ten u góry robiony wczoraj koło 20:30
Ten na dole dzisiaj koło 9:30 (polskiego czasu)
Dzisiaj 5dc mam jeszcze okres
Zobacz załącznik 1429605
reklama
olka11135
A ty nie masz czasem pcos czy jednego z jajników tak niby wyglądającego? Bo jaki masz wynik lh do fsh? Bo w tym wypadku nie ma co się kierować testami to tak mogą nawet pik 1 czy 40 dc wyglądać a pik będzie cały czas albo ze 30 razy.
Tak jak napisałam, muszę się czymś kierować żeby mniej więcej spróbować sobie podać ovi w odpowiednim momencie xD normalnie się w to nie bawię bo wiem, że to u mnie nie ma sensu z wielu powodów. Bardzo chcę być w 4 ciąży, ale nie aż tak by odwołać 3 tygodniowy urlop na który czekałam prawie cały rok by móc chodzić na monitoring. Stosunek lh do fsh mam okej, nie mam też problemów z testosteronem itd. jedynie mam w obrazie jajniki policystyczne i mam nieregularne cykle bez hormonów wiec to raczej PCO
W sumie nawet nie wiem czy sama stymulacja nie wpływa na te testy