aneta85aneta
Fanka BB :)
Czy jest coś takiego jak objawy wzrostu progesteronu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież prywatnie musisz za USG dopłacić więc każdy gin zrobi USG jeśli zechcesz za nie dopłacić.Chyba że trafię na kolejnego konowala i nie będzie chciał sprawdzić...Ale myślę że skoro idę prywatnie i płace to nie powinno być problemu
Ponoć w cenę wizyty jest wliczone usg ..nie byłam u niego jeszcze ale mam z polecenia że jest dobry...Przecież prywatnie musisz za USG dopłacić więc każdy gin zrobi USG jeśli zechcesz za nie dopłacić.
rano się nie robi, bo kłamiąJa tych testów owy nie ogarniam....rano było widać 2 wyraźne krecha,nawet prawie takie same,a teraz 2 ale mało wystawione....coś okropnego z tymi testami ,a jajnik nadal nawala
to powiedz wprost, że masz taki i taki dzień cyklu, starasz się o dziecko i chciałabyś sprawdzić czy masz owulacje i czy wszystko ok - zrobi na 100%Chyba że trafię na kolejnego konowala i nie będzie chciał sprawdzić...Ale myślę że skoro idę prywatnie i płace to nie powinno być problemu
Ja zawsze na wizycie mówię, że chciałam sprawdzić czy torbiele nie rosną (mam torbiele endometrialne) co z tego, że kilka razy w miesiącu jestem u ginekologa ale zazwyczaj u różnych więc nie wiedzą o moich innych wizytach.to powiedz wprost, że masz taki i taki dzień cyklu, starasz się o dziecko i chciałabyś sprawdzić czy masz owulacje i czy wszystko ok - zrobi na 100%
i to się szanujeJa zawsze na wizycie mówię, że chciałam sprawdzić czy torbiele nie rosną (mam torbiele endometrialne) co z tego, że kilka razy w miesiącu jestem u ginekologa ale zazwyczaj u różnych więc nie wiedzą o moich innych wizytach.
Ehh...ja tak nie chce skakać od gina do gina...chce mieć jednego ale takiego któremu zaufam i jeśli powiem w czym rzecz to nie spojrzy na mnie krzywo tylko stwierdzi ze pomoze jak tylko bedzie mogo a reszta zalezy od od tego czy sie uda czy nie...Ja zawsze na wizycie mówię, że chciałam sprawdzić czy torbiele nie rosną (mam torbiele endometrialne) co z tego, że kilka razy w miesiącu jestem u ginekologa ale zazwyczaj u różnych więc nie wiedzą o moich innych wizytach.
Sprawdzic torbiel a przy okazji pęcherzykiJa zawsze na wizycie mówię, że chciałam sprawdzić czy torbiele nie rosną (mam torbiele endometrialne) co z tego, że kilka razy w miesiącu jestem u ginekologa ale zazwyczaj u różnych więc nie wiedzą o moich innych wizytach.
Ja ze względu na zdrowie i wiele problemów na raz nie zdecyduje się na jednego ginekologa bo nie znalazłam jeszcze żadnego który pomógłby mi z każdym problemem. No i przede wszystkim chodzę tylko i wyłącznie prywatnie, na NFZ tylko na cytologie itp.Ehh...ja tak nie chce skakać od gina do gina...chce mieć jednego ale takiego któremu zaufam i jeśli powiem w czym rzecz to nie spojrzy na mnie krzywo tylko stwierdzi ze pomoze jak tylko bedzie mogo a reszta zalezy od od tego czy sie uda czy nie...