reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Ogólnie wyczytalam, że seks najlepiej co 2 dzien by plemniki mogly dojrzeć i urosnąć, ale w tym najbardziej plodnym okresie szkoda przeoczyć ten konkretny dzień, więc na wszelki wypadek trzymam się tego, żeby codziennie a i tak natura nam psikusy sprawia. Jak patrzę na swoj kalendarzyk to widzę, ze najbardziej zaniedbuje ten czas zaraz po i moze dlatego u mnie ciężko z zajsciem, juz sama nie wiem. Biologia to jednak ciężki temat.
No właśnie też czytałam o tym dojrzewaniu plemników ,ale rok temu w udanym cyklu kochaliśmy się 3 dni pod rząd i jakoś zaskoczyło . Spróbuję w tym cyklu tak samo , mam 49 testów ciążowych to będę testować od 8dpo😅🙈

reklama
No właśnie też czytałam o tym dojrzewaniu plemników ,ale rok temu w udanym cyklu kochaliśmy się 3 dni pod rząd i jakoś zaskoczyło . Spróbuję w tym cyklu tak samo , mam 49 testów ciążowych to będę testować od 8dpo😅🙈
O matko🥰..... a myslalam, ze ja poszalałam deczko, bo mam przygotowanych 10🤪😃😂 i z testów owu + 2 gratis...

No to znak z nieba... testuj ile wlezie. Juz nie moge się doczekać u siebie tego czasu, ale moja temperatura wciąż na poziomie 36,50 wiec jeszcze daleka droga do owulki.
No u mnie teraz 19 DC mam nadzieję że ta owulacja wystąpi bo wiadomo że test nie mówi że będzie na pewno. Liczę na ten cykl bardzo ❤️

Hejka mam pytanie, może ktoś miał podobnie,bo nie wiem co myśleć o tym teście zrobiłam go dziś rano i na początku pokazała się gruba ale jasna bardzo kreska, a po 3/4 minutach coś takiego?
IMG_20220828_191909.jpg

reklama
No to znak z nieba... testuj ile wlezie. Juz nie moge się doczekać u siebie tego czasu, ale moja temperatura wciąż na poziomie 36,50 wiec jeszcze daleka droga do owulki.
Ale przecież temperatura skacze w okolicach owu. Zazwyczaj pi owulacji i to jest skok z dnia na dzień, wiec teoretycznie dziś możesz mieć 36,53, a jutro 36,78, wiec na podstawie temp nie oszacujesz ile jescze masz czasu do owulacji. To nie o to chodzi

Ostatnia edycja:
Do góry