E
eag
Gość
Aaaa jestem zła!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może mniejszej czułości jest ten z teraz?Aaaa jestem zła! Zrobiłam te testy i ciemniały ładnie a z głupa zrobiłam przed chwilą paskowy i nie ma nic straciłam nadzieję.. rano idę na betę eh
Takiej samejmoże mniejszej czułości jest ten z teraz?
a może bardziej rozwodniony mocz? Już sama nie wiemTakiej samej
Jeska! Mam taką nadzieję haha Rano po pracy pójdę na badania... ale mam stresa!a może bardziej rozwodniony mocz? Już sama nie wiem
Uczę się uczę, wyczytałam ze temperatura powinna przekroczyć 37, moze mylnie się tego uczepiłam...Ale przecież temperatura skacze w okolicach owu. Zazwyczaj pi owulacji i to jest skok z dnia na dzień, wiec teoretycznie dziś możesz mieć 36,53, a jutro 36,78, wiec na podstawie temp nie oszacujesz ile jescze masz czasu do owulacji. To nie o to chodzi
Obstawiam, ze test wadliwy.a może bardziej rozwodniony mocz? Już sama nie wiem