reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Ratunku 😑 w przyszły piątek dni płodne na horyzoncie a mi się powiększył gruczoł bartholiniego czyli zapalenie etc. Miał ktoś z tym problem?

Muszę też zrobić badania i udać się do endokrynologa bo o poprzedniej wizycie zapomniałam i było mi wstyd gdy pani doktor do mnie dzwoniła czy będę 🙈
Człowiek nieogar 😂Ja przez to że w pracy nie ciekawie nie myślę na razie o testowaniu. Za to marzę o tym żeby gdzieś jechać i odpocząć - niby byłam na długim urlopie nie dawno ale gdy dosłownie wszystko co budowało się latami w pracy się sypie chce się od tego uciec 😥 do tego dziś niezdarna ja spadła ze schodów i się potłukła - BRAWO JA 😓

Ale przecież temperatura skacze w okolicach owu. Zazwyczaj pi owulacji i to jest skok z dnia na dzień, wiec teoretycznie dziś możesz mieć 36,53, a jutro 36,78, wiec na podstawie temp nie oszacujesz ile jescze masz czasu do owulacji. To nie o to chodzi
Uczę się uczę, wyczytałam ze temperatura powinna przekroczyć 37, moze mylnie się tego uczepiłam...

reklama
Do góry