reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
15dc wieczorem i 16dc rano były najciemniejsze ale nie pozytywne dlatego czekałam
hmmmm…to może jednak się udalo trafić z seksami, bo temp może skoczyć nawret 3 dpo przed 😊 trzymam kciuki zeby sie udało. A owu jak wiadomo występuje do 36h po pozytywnym teście owu. Komórka jajowa z kolei jest zdolna so zapłodnienia przed ok 24 h, a z cała pewnością przez 12h w większości przypadków.

hmmmm…to może jednak się udalo trafić z seksami, bo temp może skoczyć nawret 3 dpo przed 😊 trzymam kciuki zeby sie udało. A owu jak wiadomo występuje do 36h po pozytywnym teście owu. Komórka jajowa z kolei jest zdolna so zapłodnienia przed ok 24 h, a z cała pewnością przez 12h w większości przypadków.
9.08 będę testować wiec pewnie się złapiemy we wrześniowym wątku 🙂👍🏼😁

No i przez testy że pokazywały że narazie owulki nie ma, też nie było seksow😟 a może jednak byla🙄
jak dla mnie owulacja była 24.08 przy tym spadku, ale jeszcze jest wcześnie, żeby to potwierdzić, mierz dalej, jeśli temperatury wyższe będą się utrzymywać to owulacja była. Jakby to był mój wykres, to już po jutrzejszej wyższej temperaturze byłabym pewna co do owulacji, ale to u mnie. Wrzuć mi wykres jeszcze jutro i pojutrze to popatrzę 😝

reklama
jak dla mnie owulacja była 24.08 przy tym spadku, ale jeszcze jest wcześnie, żeby to potwierdzić, mierz dalej, jeśli temperatury wyższe będą się utrzymywać to owulacja była. Jakby to był mój wykres, to już po jutrzejszej wyższej temperaturze byłabym pewna co do owulacji, ale to u mnie. Wrzuć mi wykres jeszcze jutro i pojutrze to popatrzę 😝
Oki podesle ;)

Do góry