Mikimka
Fanka BB :)
14dc temp 36.22A miałaś wyraźny pik? 3 wysze temp pozwalają stworzyć, ze owulacja już była poki co to wyglada na owu w 14 lub 15dc jeśli dobrze patrze
15dc 36.64
16dc 36.74
17.dc 36.89
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
14dc temp 36.22A miałaś wyraźny pik? 3 wysze temp pozwalają stworzyć, ze owulacja już była poki co to wyglada na owu w 14 lub 15dc jeśli dobrze patrze
więc jednak była tego 15dc a ja myślałam że nie aż zła jestem na siebie dopiero dzisiaj były seksy po ptokach w tym cykluA miałaś wyraźny pik? 3 wysze temp pozwalają stworzyć, ze owulacja już była poki co to wyglada na owu w 14 lub 15dc jeśli dobrze patrze
Mogła być nawet tego 14dc. A testy owu kiedy były najciemniejsze? Może sam pik przegapiłas.14dc temp 36.22
15dc 36.64
16dc 36.74
17.dc 36.89
15dc wieczorem i 16dc rano były najciemniejsze ale nie pozytywne dlatego czekałamMogła być nawet tego 14dc. A testy owu kiedy były najciemniejsze? Może sam pik przegapiłas.
hmmmm…to może jednak się udalo trafić z seksami, bo temp może skoczyć nawret 3 dpo przed trzymam kciuki zeby sie udało. A owu jak wiadomo występuje do 36h po pozytywnym teście owu. Komórka jajowa z kolei jest zdolna so zapłodnienia przed ok 24 h, a z cała pewnością przez 12h w większości przypadków.15dc wieczorem i 16dc rano były najciemniejsze ale nie pozytywne dlatego czekałam
9.08 będę testować wiec pewnie się złapiemy we wrześniowym wątkuhmmmm…to może jednak się udalo trafić z seksami, bo temp może skoczyć nawret 3 dpo przed trzymam kciuki zeby sie udało. A owu jak wiadomo występuje do 36h po pozytywnym teście owu. Komórka jajowa z kolei jest zdolna so zapłodnienia przed ok 24 h, a z cała pewnością przez 12h w większości przypadków.
U mnie dziś 6dpo, także ja jeszcze testuje w tym i liczę na ten cykl, chciaz w ogóle się nie zapowiada bo nic, kompletnie nic mi nie dolega9.08 będę testować wiec pewnie się złapiemy we wrześniowym wątku
jak dla mnie owulacja była 24.08 przy tym spadku, ale jeszcze jest wcześnie, żeby to potwierdzić, mierz dalej, jeśli temperatury wyższe będą się utrzymywać to owulacja była. Jakby to był mój wykres, to już po jutrzejszej wyższej temperaturze byłabym pewna co do owulacji, ale to u mnie. Wrzuć mi wykres jeszcze jutro i pojutrze to popatrzęNo i przez testy że pokazywały że narazie owulki nie ma, też nie było seksow a może jednak byla
Oki podeslejak dla mnie owulacja była 24.08 przy tym spadku, ale jeszcze jest wcześnie, żeby to potwierdzić, mierz dalej, jeśli temperatury wyższe będą się utrzymywać to owulacja była. Jakby to był mój wykres, to już po jutrzejszej wyższej temperaturze byłabym pewna co do owulacji, ale to u mnie. Wrzuć mi wykres jeszcze jutro i pojutrze to popatrzę