reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

jak dla mnie owulacja była 24.08 przy tym spadku, ale jeszcze jest wcześnie, żeby to potwierdzić, mierz dalej, jeśli temperatury wyższe będą się utrzymywać to owulacja była. Jakby to był mój wykres, to już po jutrzejszej wyższej temperaturze byłabym pewna co do owulacji, ale to u mnie. Wrzuć mi wykres jeszcze jutro i pojutrze to popatrzę 😝
Po samej temp. tez tak wnioskuje, dlatego w pierwszej chwili napisalam o 14dc. Tylko te testu owu zaburzają. Jednak z nimi to roznie bywa

reklama
reklama
Dziewczyny cała sytuacja odbiera mi już mózg 🙈 cykle mam 28-32 dni, (aktualnie 34 dc) patrząc na 28 dniowy cykl powinnam mieć 6 dni temu @, a patrząc na cykl 32 dniowy powinnam mieć @ 2 dni temu, robiłam betę w środę 24.08 i była <0.200. W poprzedniej ciąży (puste jajo płodowe) test wyszedł mi dopiero w 35 dniu cyklu. Jeżeli robiłam betę w środę i była tak niska to jest sens testować się jeszcze np. za 4 dni (to będzie tydzień po becie) jeżeli @ nie przyjdzie czy to już całkiem stracony cykl i czekać na wizytę ginekologiczną do połowy września? Nie mam kompletnie żadnych objawów miesiączki (czasami tylko zakłuje mnie w brzuchu przez parę sekund, ale u mnie to występuje niezależnie od dc) Nie wiem kiedy miałam owulację, współżyje co 2 dzień albo czasami codziennie, nie miałam monitoringu, ani nie robiłam testów owulacyjnych itd. (od tego cyklu miałam zacząć monitoring). Może głupio pytam, ale już przestałam racjonalnie myśleć, bo czekam z niecierpliwością na @ aby zacząć nowy cykl, monitoring i możliwe, że stymulację 😑 Podsumowując, jeżeli miałam w środę betę <0.200 to czy jak zrobię ją/test po tygodniu od badania może być pozytywna?

Do góry