reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Pink strumieniowy jest najbardziej chwalony. Nie mówie że nie oszukuje - zdarza się - ale statystycznie rzadko
Chyba każdy test może zaliczyć wpadkę. Mnie ostanio clear blue oszukał nawet. Sam niepotrzebna nadzieje w ostaniej cyklu

Załączniki

• 9FCF56A7-3586-4444-ACFD-FC0956A8C704.jpeg
    9FCF56A7-3586-4444-ACFD-FC0956A8C704.jpeg
    351,7 KB · Wyświetleń: 127
Ale one tez są do bani. Pislaam już, ze strumieniowy testeo co drugi pokazywał mo kreskę a był i taki, co na początku nie miał żadnej, nawet kontrolnej, a po ok pół h diwę tluste krechy 🥴
Ale ja po 5 minutach wywalam do śmietnika zawsze każdy, to nie wiem co tam się dzieje po pół godziny :p
Jak nie ma kontrolnej to wiadomo, że wadliwy.
Mam ten cały worek testeo i jednego pinka na potwierdzenie, jeżeli testeo pokaże dwie kreski

Ale ja po 5 minutach wywalam do śmietnika zawsze każdy, to nie wiem co tam się dzieje po pół godziny :p
Mam ten cały worek testeo i jednego pinka na potwierdzenie, jeżeli testeo pokaże dwie kreski
U mnie dziś te dwie kreski wyszły od razu praktycznie :/ Trzymam kciuki, żeby nie były tak wadliwe jak te moje. Ja właśnie zamówiłam pinki i do tego jeszcze po dwa z innych firm

Ja tak samo, robię czekam minutę do dwóch jak nic sie nie pojawi to na cud nie czekam. Na opakowaniu pisze że wynik 1-5 minut ale nigdy nie czekam 5 bo jak ma się pojawić to pojawi się od razu. Czasem mi się zdarzy zajrzeć do kosza ale nigdy nic się nie pojawia po czasie.

Chciałam się Was zapytać o jedną rzecz odnośnie temperatury. Mierzę codzien o jednej godzinie w tym samym miejscu. Na początku cyklu 35.6 później około owulacji skoczyła do 36.8 i później jeszcze podskoczyła i codzien mam 37- 37.54 max. Czy temperatura nie spada przed okresem? Zawsze myślałam że tak jest 🤔

Chciałam się Was zapytać o jedną rzecz odnośnie temperatury. Mierzę codzien o jednej godzinie w tym samym miejscu. Na początku cyklu 35.6 później około owulacji skoczyła do 36.8 i później jeszcze podskoczyła i codzien mam 37- 37.54 max. Czy temperatura nie spada przed okresem? Zawsze myślałam że tak jest 🤔
Moze spaść dopiero w pierwszym dniu cyklu

reklama
Ja jeszcze mogę napisać, że Apteo Care mi nigdy nie pokazało ani ociupinkę cienia cieni... Z apteki kupowałam go zawsze, jak coś ;)

Do góry