reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Z tym, ze tak jak możliwe są 5 dniowe ironmany, to tez trzeba podkreślić, ze istnieje również odwrotna sytuacja. Plemnik może po kilku godzinach umrzeć w pochwie jeśli środowisko jest niesprzyjające tzn- kwaśny odczyn bądź gesty niepłodny śluz.

Wniosek z tego taki, ze mogły umrzeć o 3 w nocy bądź 120h później 🤷🏼‍♀️
Biedne plemniki :(

reklama
hejo! rozgość się :)
Dziękuję bardzo.
Chciałam te starania przejść jakoś sama, ale myślę że gadając z kimś o tym będzie mi lżej 🙂 każdy cykl miałam zawsze bezobjawowy więc wiedziałam że ciąży nie będzie. W tym było inaczej, nie liczyłam na cykl bo ledwo kilka razy się kochaliśmy z mężem, ale pobolewal mnie brzuch od tygodnia, piersi bolały głównie sutki, i czułam ciągnięcie w jajniku i jakby ciągnięcie więc liczyłam że jakimś cudem się udało. Niestety testy pokazują że nie a i objawy znikły 😆

Dziękuję bardzo.
Chciałam te starania przejść jakoś sama, ale myślę że gadając z kimś o tym będzie mi lżej 🙂 każdy cykl miałam zawsze bezobjawowy więc wiedziałam że ciąży nie będzie. W tym było inaczej, nie liczyłam na cykl bo ledwo kilka razy się kochaliśmy z mężem, ale pobolewal mnie brzuch od tygodnia, piersi bolały głównie sutki, i czułam ciągnięcie w jajniku i jakby ciągnięcie więc liczyłam że jakimś cudem się udało. Niestety testy pokazują że nie a i objawy znikły 😆
z włąsnego doświadczenia wiem, że starająca się głowa potrafi dużo sobie dopowiedzieć :D
Np ja miałam już wszystkie objawy ciąży chyba - bolące cycki, zmęczenie, mdłości, ciągniecie brzucha, etc etc. A w ciąży nigdy nie byłam :D

z włąsnego doświadczenia wiem, że starająca się głowa potrafi dużo sobie dopowiedzieć :D
Np ja miałam już wszystkie objawy ciąży chyba - bolące cycki, zmęczenie, mdłości, ciągniecie brzucha, etc etc. A w ciąży nigdy nie byłam :D

Ja już tak wytrenowałam swój organizm, ze jak pomyśle „ciekawe czy w tym cyklu bedzie mnie bolec jajnik?” to automatycznie czuje ciągniecie z lewej strony, którego wcześniej nie było 🤡 😵‍💫

No właśnie tak myślę że to była moja głowa !
Staram się nie nastawiać ale jednak mózg swoje robi i już.

I tyle są warte te testy

Załączniki

• IMG_20220826_130645.jpg
    IMG_20220826_130645.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 113
reklama
Do góry