reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

reklama
Mój mąż domalował mi kreskę na porannym teście. Jego zachowanie zatrzymało się na rozwoju przedszkolaka chyba 🤔🤔🤔 test wyjął z kosza namalował i wyrzucił 😆 pytam po co to zrobił? Nie wie?
A to na tym teście Ci się kreska testowa tak ładnie wybarwiła? 😁 I kontrolnej brakowało? 😅 Widzę, że to testeo, takich cudów nie miałam jeszcze

A to na tym teście Ci się kreska testowa tak ładnie wybarwiła? 😁 I kontrolnej brakowało? 😅 Widzę, że to testeo, takich cudów nie miałam jeszcze

Nie wiesz co ja go rozłożyłam żeby zobaczyć czy czasem jakiegos cienia tam nie ma, bo Wam często jakieś krechy przebijają a u mnie zupełnie nic nie było widać, no ale ze nic nie było to wsadziłam pasek do obudowy i wyrzuciłam widocznie na odwrót wsadzilam 😆😆😆

Może to być zapalenie mieszka włosowego jednak jeżeli za kilka dni nie zniknie dobrze byś skonsultowała to z lekarzem
Taki mam zamiar. Kilka lat temu, wyszło mi coś takiego pod pachami, wyłam jak wół pod prysznicem bo nie wiedziałam skąd to się wzięło, poszłam do lekarza i okazało się, ze to jest to. Tydzień się z tym bujalam i przeszło. Ale co się strachu najadłam to moje..

Jak dziś lekarz nie zauważy jakichś dziennych akcji i odchyleń od normy (modlę się żeby nie 🙏🏼) to wyglada na to, ze się załapię na jeszcze jedno testowanie 31 sierpnia 😉 wczoraj lub w sobotę była owulacja - pęcherzyk w sobotę rano miał 22mm, wieczorem wyłapałam pik na teście owulacyjnym, w niedziele rano piku już nie było. Dziś mam kolejne usg - jestem ciekawa co powie doktorek…

reklama
Jak dziś lekarz nie zauważy jakichś dziennych akcji i odchyleń od normy (modlę się żeby nie 🙏🏼) to wyglada na to, ze się załapię na jeszcze jedno testowanie 31 sierpnia 😉 wczoraj lub w sobotę była owulacja - pęcherzyk w sobotę rano miał 22mm, wieczorem wyłapałam pik na teście owulacyjnym, w niedziele rano piku już nie było. Dziś mam kolejne usg - jestem ciekawa co powie doktorek…
To jesteśmy na tym samym etapie cyklu i też testuję 31.08.
U mnie owu była ewidentnie wczoraj.

Do góry