stokrotka_
Fanka BB :)
@AScarlett melduje biel.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mialam nieraz taką chęć tylko rozowym dlugopisem i tez nie wiem, po prostu chcialabym, zeby juz tam była, a potem bede się martwić o kolejne rzeczy...
Ty w końcu zmieniłaś lekarza na takiego który widzi w tym problem zamiast olewać ?Mój najdłuższy cykl to 180 dni ...
W sensie czy się przemieszcza ? To nie, nie w tym samym miejscu jestA rusza się ta kulka? Obstawiam tego pryszcza jutro będzie biały czubek
A to na tym teście Ci się kreska testowa tak ładnie wybarwiła? I kontrolnej brakowało? Widzę, że to testeo, takich cudów nie miałam jeszczeMój mąż domalował mi kreskę na porannym teście. Jego zachowanie zatrzymało się na rozwoju przedszkolaka chyba test wyjął z kosza namalował i wyrzucił pytam po co to zrobił? Nie wie?
A to na tym teście Ci się kreska testowa tak ładnie wybarwiła? I kontrolnej brakowało? Widzę, że to testeo, takich cudów nie miałam jeszcze
Taki mam zamiar. Kilka lat temu, wyszło mi coś takiego pod pachami, wyłam jak wół pod prysznicem bo nie wiedziałam skąd to się wzięło, poszłam do lekarza i okazało się, ze to jest to. Tydzień się z tym bujalam i przeszło. Ale co się strachu najadłam to moje..Może to być zapalenie mieszka włosowego jednak jeżeli za kilka dni nie zniknie dobrze byś skonsultowała to z lekarzem
To jesteśmy na tym samym etapie cyklu i też testuję 31.08.Jak dziś lekarz nie zauważy jakichś dziennych akcji i odchyleń od normy (modlę się żeby nie ) to wyglada na to, ze się załapię na jeszcze jedno testowanie 31 sierpnia wczoraj lub w sobotę była owulacja - pęcherzyk w sobotę rano miał 22mm, wieczorem wyłapałam pik na teście owulacyjnym, w niedziele rano piku już nie było. Dziś mam kolejne usg - jestem ciekawa co powie doktorek…