reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Dziewczyny, mam takie pytanie, powtarzałam dziś betę, jednak robiłam już w innym laboratorium, bo wróciłam z wyjazdu. W sobotę pobranie było w śląskich laboratoriach, dziś już w diagnostyce. Szukałam otwartej w sobotę diagnostyki tam gdzie byłam, ale były zamknięte, a u mnie nie ma śląskich laboratoriów, a chciałam wiedzieć na czym stoję. Uważacie, że spojrzenie na przyrost z dwóch różnych laboratoriów ma sens czy sensowniej jednak jeszcze raz powtórzyć w czwartek?
Ja bym powtórzyła w czwartek w tym labie co robiłaś dzisiaj

A jaki masz wynik?

reklama

Załączniki

• Screenshot_20220816_154157_com.microsoft.office.officehubrow_edit_168530571973241.jpg
    Screenshot_20220816_154157_com.microsoft.office.officehubrow_edit_168530571973241.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 148
  • Screenshot_20220816_154202_com.microsoft.office.officehubrow_edit_168545596502926.jpg
    Screenshot_20220816_154202_com.microsoft.office.officehubrow_edit_168545596502926.jpg
    73,9 KB · Wyświetleń: 147
Piękny przyrost :)
To nie wiem czy jest sens powtarzać

Edit czy to są te same jednostki?
Właśnie znalazłam jeden przelicznik i wychodziło na to samo.. Ale nie znam się na takich jednostkach kompletnie 🤦‍♀️.

PS trzymam kciuki żeby u Ciebie tez było wszystko w porządku 🍀!

Załączniki

• Screenshot_20220816_161101_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20220816_161101_com.huawei.browser.jpg
    309,7 KB · Wyświetleń: 63
Moja wczorajsza po czasie 😂 test chujowy bardzo, sprawdziłam innym i biel nawet po czasie 😉 plus dostałam okres, wiec po czasie mogą wyjść cuda jak najbadziej. I to kolorowe.
Miałam identyczny test, kreska również po czasie lecz mocniejsza... W ciąży nie byłam, ale może u Ciebie będzie inaczej ✊

reklama
Do góry