reklama
Hope99
Fanka BB :)
Dziś jestem 6dpo. Taki test mi wyszedł.
A u Ciebie @black_angel jak tam?
Załączniki
królowa_kresek😉🙃
Dziekuję dziewczyny @Hope99 @Muszkietery za pamięć o mnie. Wlasnie wracamy z nad morza do domu, test zrobilam przed wyjazdem - chyba pisalam ze nic nie pokazał... potem wylazlo coś - wiec wiadomo, ze to fabryczna. Nie robilam juz testów więcej, sluz w innym czasie, bóle brzucha tydzien pozniej, nie wiem nawet kiedy byla w koncu ta owulacja i czy wogole była, to czekam juz na @.
Załączniki
Plajzerka 33
Aktywna w BB
Hej. Jestem w 15 dc przy cyklach 30.dniowych na 18 dc przypada mi owulacja. Dzis zrobilam test LH czy jest on pozytywny ? Czy raczej jeszcze nie ?
pietraczkaa
moim zdaniem jeszcze negatywnyHej. Jestem w 15 dc przy cyklach 30.dniowych na 18 dc przypada mi owulacja. Dzis zrobilam test LH czy jest on pozytywny ? Czy raczej jeszcze nie ? Zobacz załącznik 1433601
królowa_kresek😉🙃
Raczej jeszcze brakuje do pikHej. Jestem w 15 dc przy cyklach 30.dniowych na 18 dc przypada mi owulacja. Dzis zrobilam test LH czy jest on pozytywny ? Czy raczej jeszcze nie ? Zobacz załącznik 1433601
Plajzerka 33
Aktywna w BB
DziekujeHej. Jestem w 15 dc przy cyklach 30.dniowych na 18 dc przypada mi owulacja. Dzis zrobilam test LH czy jest on pozytywny ? Czy raczej jeszcze nie ? Zobacz załącznik 1433601
krasulkaa
Który dc u Ciebie? Kiedy planowana @? Może warto powtórzyć jutro z ranaDziekuję dziewczyny @Hope99 @Muszkietery za pamięć o mnie. Wlasnie wracamy z nad morza do domu, test zrobilam przed wyjazdem - chyba pisalam ze nic nie pokazał... potem wylazlo coś - wiec wiadomo, ze to fabryczna. Nie robilam juz testów więcej, sluz w innym czasie, bóle brzucha tydzien pozniej, nie wiem nawet kiedy byla w koncu ta owulacja i czy wogole była, to czekam juz na @.
reklama
Madlen37
Zaangażowana w BB
Widzę kreseczkęDziś jestem 6dpo. Taki test mi wyszedł.