królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
25 dc @ 23.08 jesli bedzie tak jak w zeszlym miesiącu.Który dc u Ciebie? Kiedy planowana @? Może warto powtórzyć jutro z rana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
25 dc @ 23.08 jesli bedzie tak jak w zeszlym miesiącu.Który dc u Ciebie? Kiedy planowana @? Może warto powtórzyć jutro z rana
W sumie, mi nigdy nie wychodzą nawet po czasie, te testowe, jak biel to biel. Może coś tam kryje się? Ale wiem, że po czasie się nie sugeruje testami...25 dc @ 23.08 jesli bedzie tak jak w zeszlym miesiącu.
mi po czasie wiele razy pokazała się kreska :/ nie ma co się sugerowac, trzeba czekaćW sumie, mi nigdy nie wychodzą nawet po czasie, te testowe, jak biel to biel. Może coś tam kryje się? Ale wiem, że po czasie się nie sugeruje testami...
Mi też, miałam że 3 takie przypadki...mi po czasie wiele razy pokazała się kreska :/ nie ma co się sugerowac, trzeba czekać
Mi na tym DOZie po czasie to zawsze taka kreska wychodzi praktycznie.W sumie, mi nigdy nie wychodzą nawet po czasie, te testowe, jak biel to biel. Może coś tam kryje się? Ale wiem, że po czasie się nie sugeruje testami...
ja nawet nie cieniowi a prawilnej kresce. Cień w czasie miałam i nie była to ciążaMi na tym DOZie po czasie to zawsze taka kreska wychodzi praktycznie.
Ja już się tyle kresek testowych naoglądałam, że uwierzę tylko różowemu cieniowi w regulaminowym czasie...
a jak wygląda po wchłonięciu tego barwnika bo wygląda obiecująco i to jak wcześnieDziś jestem 6dpo. Taki test mi wyszedł.
A u Ciebie @black_angel jak tam?
Po wyschnięciu tak. Trochę rozmazane ale nie mogłam lepszego zrobić.a jak wygląda po wchłonięciu tego barwnika bo wygląda obiecująco i to jak wcześnie
To jakies apteczne, nigdy wcześniej ich nie mialam. Ale po czasie to po czasie.W sumie, mi nigdy nie wychodzą nawet po czasie, te testowe, jak biel to biel. Może coś tam kryje się? Ale wiem, że po czasie się nie sugeruje testami...