Mama2601
Zaangażowana w BB
Wg zasad tzn?ale mierzysz temperaturę wg zasad?
Mierze zawsze o jednej godzinie zaraz po tym jak się obudzę. A więcej to nie wiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg zasad tzn?ale mierzysz temperaturę wg zasad?
Ja też dużo rzeczy odkładałam na potem, bo zajde.... i tez się przeliczyłam, i byłam naiwna , bo myślałam , że to takie łatwo i łatwo przyjdzie, i ... też sie przeliczyłamNo właśnie dziś z rana już bledszy wynik, teraz to już całkiem jasna kreska. No w środę byłam u gina i mówiła że śluz płodny, dużo go itd ale wg niej owulacja będzie piatek-niedziela. Więc tego się trzymałam seks dopiero wczoraj i dziś był, ale dziś śluzu płodnego nie było... no ale co ma być to będzie ... Próbowałam się zastosowac do porad lekarza, bo zawsze robiłam po swojemu i nie wychodziło. Zobaczymy co teraz będzie. Bo w poprzednich cyklach nawet temp mi nie skoczyła w górę, no ale ja nie mam termometra owylacyjnego tylko zwykły, bo wiecie... zakładałam że się nie opłaca kupować bo pewnie zajde niedługo.... ale się przeliczyłam
temperaturę się mierzy w kontakcie ze śluzówką czyli pochwa, odbyt lub usta. Zawsze o tej samej porze, zaraz po przebudzeniu i bez wstania z łóżka. Najlepiej termometrem z dwoma miejscami po przecinku wtedy więcej widaćWg zasad tzn?
Mierze zawsze o jednej godzinie zaraz po tym jak się obudzę. A więcej to nie wiem.
Co wy zawsze w takiej kolejności podajecietemperaturę się mierzy w kontakcie ze śluzówką czyli pochwa, odbyt lub usta. Zawsze o tej samej porze, zaraz po przebudzeniu i bez wstania z łóżka. Najlepiej termometrem z dwoma miejscami po przecinku wtedy więcej widać
Mierze w pochwie, o jednej godzinie +/- parę minut różnicy ale muszę wstać bo termometr leży na stoliku. Miałam pod poduszką, ale zawsze zsuwał się pod materac i lądował na podłodze ... Więc obudze się, siadam biorę termometr kładę się mierze temp.temperaturę się mierzy w kontakcie ze śluzówką czyli pochwa, odbyt lub usta. Zawsze o tej samej porze, zaraz po przebudzeniu i bez wstania z łóżka. Najlepiej termometrem z dwoma miejscami po przecinku wtedy więcej widać
Ej, ale jak było w południe to jest szansaU mnie cykl stracony. Mąż w nocy " zaniemógł" nie mogłam go namówić do nie wiem o co mu chodzi, tłumaczy się zmęczeniem, położył się o od razu zasnął więc już nie drążyłam tematu.... Dziś to już nie ma sensu, a nawet nie wiem czy ja chce ... jeśli on wczoraj to olał. Co prawda wczoraj w południe było no ale chciałam w nocy jeszcze... Dziś rano nie było skoku temp wręcz spadła o 0.1 stopnia...
Miłego wypoczynkuKochane piękne bety. Widziałam dzisiaj były poważne tematy. Samej mi ciężko powiedzieć bo wydaje mi się brak ciąży jest przykre, a jeszcze bardziej jej strata. Każda sytuacja jest inna i każdego perspektywa i nie da się porówna,, jabłka do gruszki". Ja mimo, że jezcze nigdy nie zaszłam na razie wolę nie mieć, niż stracić, ale aktualnie tak mam, a jak będzie może się punkt spojrzenia za jakiś czas zmienić. U mnie tak jakby zaczyna się okres rozkręcać akurat idealnie na urlop , ale mam to gdzieś, mam zamiar wypocząć i wrócić na wrześniowe starania . Tu prwnie bd teraz niestety mało zaglądać, ale jestem ciekawa jak reszta dziewczyn, więc będę z doskoku. Życzę Wam miłego wieczoru