reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W sierpniu testujemy, się nie poddajemy, a wysokie bety mieć będziemy🤞🤞

Kobieeeeto, o czym Ty mówisz! O sobie pewnie :biggrin2:
Nawet lekarz mi powiedział: zastrzyki nie powinny być dla pani uciążliwe, na szczęście nie jest pani wychudzona!

Michelin GIF by Restaurant Parkheuvel

Patrze na mój heparynowy brzuch i mam tylko jedna myśl: „are you serious?” ;)

reklama
No właśnie pierwszy raz robiła mi mama i ona oczywiście to powietrze wypuściła. No ale wtedy nic mi nie wypłynęło. Zadziałało, ale poroniłam. Drugi raz robił mi stary i kazałam mu razem z tym powietrzem i on tak zrobił, z tym, że na koniec jakaś kropelka z brzucha wyleciała na końcu. Myślę, że to nie ma jakiegoś wielkiego znaczenia czy robi się tak czy tak 😜
My zawsze dyskutujemy z moim mężem, czy ten bąbelek w środku to już jest taki, żeby go usuwać, czy wystarczająco mały, żeby wstrzykiwać... 🤦‍♀️ A ponieważ nie ma czasu na jego stoicko-flegmatyczne zastanawianie się przy codziennych zastrzykach, wstrzykuję se wszystko jak leci :p

dziewczyny odliczam czas do testowania, choć w sumie u mnie to będzie pewnie wyglądało tak, że będę robić test codziennie po ovi i będę obserwować co się dzieje z kreską. Założyłam sobie nawet taki dzienniczek, gdzie pisze który dzień po ovi i przyklejam pasek z testu, żeby mieć porównanie 😅 szalona jestem w tym miesiącu

dziewczyny odliczam czas do testowania, choć w sumie u mnie to będzie pewnie wyglądało tak, że będę robić test codziennie po ovi i będę obserwować co się dzieje z kreską. Założyłam sobie nawet taki dzienniczek, gdzie pisze który dzień po ovi i przyklejam pasek z testu, żeby mieć porównanie 😅 szalona jestem w tym miesiącu

reklama
Do góry