Owulacja
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i spełnienia marzeńno fakt, wyszłam za mąż 1.5 tyg temu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i spełnienia marzeńno fakt, wyszłam za mąż 1.5 tyg temu
Ja bym poszła jutro no ale niestety nie mam jakTeż mam takie przeczucie. Zobaczymy co wyniknie za pare dni. Ja nawet nie idę ma bete bo nie ma sensu
super! Miłego urlopowania!Piątek piąteczek piątunio, u mnie od 16;00 wjeżdża urlop, pazy zrobione, złoty trunek się chłodzi, pogoda ma być, dni płodne więc pracujemy elegancko
Miłego weekendu i trzymam kciuki za testujace
Jesteś genialnaszurum, burum, pucu chlastu
kresek chce tu kilkunastu!
Niech jajniki, jajowody
dadzą nam tu zdrowe płody!
Niech macica, trzon starego
Zrobią w końcu coś dobrego!
hokus pokus!
Szczęśliwej nowej drogi życia z bombelkiem już tuż tużno fakt, wyszłam za mąż 1.5 tyg temu
mam nadzieję, dziękujęSzczęśliwej nowej drogi życia z bombelkiem już tuż tuż
Mnie to czeka za 2 miesiące...I moim marzeniem było aby ślub już brać w 3 ,a córka by trzymała obrączki...No ale cóż...życie płata figleno fakt, wyszłam za mąż 1.5 tyg temu
zycze, aby to marzenie spełniło się jak najszybciejMnie to czeka za 2 miesiące...I moim marzeniem było aby ślub już brać w 3 ,a córka by trzymała obrączki...No ale cóż...życie płata figle