kate01
Fanka BB :)
lutowe kreski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lutowe kreski
Tzn ze jest nas więcej, podobnych do siebie. Nie neguje innych opinii, ale nie wszystkie odnoszę do siebie...Ona wogole była bardzo podobna do Ciebie w sposobie wypowiedzi. Negowała każda rade rozszerzenia diagnostyki, już nie wspomnę o nakręcaniu się. No i też miała 3 dzieci (chociaż nie wiem ile masz Ty bo kiedyś pisałaś że 1 a teraz ze staracie się o 4te...) no ale ... ciekawy zbieg okoliczności
Czytałam tylko koniec wątku, ale trochę się posmialam
nie no tam właśnie na końcówce była najlepsza karuzela dramyCzytałam tylko koniec wątku, ale trochę się posmialam
beta powyżej 5 to ciąża - od czegoś musi startować Za 2 dni sprawdź przyrost A progesteron robiłaś?Dziewczyny.. nie wiem co myśleć.. beta powyżej 8, a 29 dc…. Napisałam SMS do gina, zobaczmy co on na to.. Aaale nie nastawiam się na cuda
nie robiłam proga, bo byłam tak zakręcona rano tym testem, że zapomniałam na smierć! Ale wzięłam teraz dupka. Teraz już tylko czekaćbeta powyżej 5 to ciąża - od czegoś musi startować Za 2 dni sprawdź przyrost A progesteron robiłaś?
Ale az dziwne ze test taka niska betę wyłapał...Dziewczyny.. nie wiem co myśleć.. beta powyżej 8, a 29 dc…. Napisałam SMS do gina, zobaczmy co on na to.. Aaale nie nastawiam się na cuda
Testy z Allegro, coś ponad 3 zł za jedenAle az dziwne ze test taka niska betę wyłapał...
Jak @pluto_nova pisze- przyrost prawdę xi powie