reklama
AScarlett
Moderator
Super! Dawaj znać jak beta!Hej dziewczyny. Jest cień cienia, ale jest! Nawet chłop moj widzi. Jadę właśnie na betę! Trzymajcie kciuki!
LadyCaro
Fanka BB :)
pokaż jak wygląda po kilku minutachZalany???
królowa_kresek😉🙃
Mysla
Myślałam, ze po to jest ten wątekCzytam, czytam i nie nadążam. Nie nakręcasz się, ale codziennie mamy od ciebie update twojego śluzu i bólu. Nie nakręcasz się a sikasz na test w publicznej toalecie, nie wiadomo ile po owu. Nie nakręcasz się ale twoje posty są przeplatane „nie ma za bardzo szan” „ale zrobię bo co jeśli” zrobiłam tatuaż a nie było do zaznaczenia, ze jestem w ciąży. Tryb wakacyjny, No nie wiem. Wydaje mi się, ze mało która staraczka tutaj tak skrupulatnie opisuje swój śluz i bole nie nastawiając się na ciąże. Kręcisz się w kółko, mam wrazenie, ze podświadomie chcesz, żeby któraś Ci napisała ze to może być ciąża.
I na koniec: ja nigdy w ciąży nie byłam. Może i nie będę, i wiem ze można sobie wkręcać różne rzrczy. Ale raczej myślałabym racjonalnie, ze seks z 1 sierpnia nie da mi ciąży przy ewentualnej owu 5 sierpnia, i wolałabym przyjść to do wiadomości i iść się przebadać, tym bardziej po cp, niż sikać na testy i analizować śluz.
LadyCaro
pozytywnyTeraz tak to wygladaZobacz załącznik 1432095
Nel331
Teraz jest ładnyTeraz tak to wygladaZobacz załącznik 1432095
Nel331
Wątek jest po to, żeby dzielić się swoimi testami, owulkami, wizytami na moni itp idp, owszem można pytać o radę, można dzielić się swoimi objawami, obawami. I tak jak ty nam tutaj codziennie skrupulatnie je opisujesz tak my możemy Ci na to odpowiedzieć to, co uważamy. To ze nie przyjmujesz niczego do wiadomości to nie jest już twoja kwestiaMysla
Myślałam, ze po to jest ten dział
reklama
królowa_kresek😉🙃
Chyba zaszła w ciążę, ale pozegnała się z wątkiem, bo poroniła?Ja chyba nie pamiętam... przypomnijcie mi, co z tą panią...?