Calineczka92
Fanka BB :)
Haha to ja mam zawsze soczystą testową, ale w okienku ciążowym biel aż raziMoje tak samo nawet cienia testowej nie mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha to ja mam zawsze soczystą testową, ale w okienku ciążowym biel aż raziMoje tak samo nawet cienia testowej nie mam
Albo to infekcja
[/QUOTE
oby nie
Cykl bezowulacyjny?u mnie test owu ciągle biały a dziś już 12 dc
no jeszcze troche czasu mam, moje cykle mają około 28-30 dni. Będę robić dalej, zobaczymy. W sumie miałam badane 3 cykle u gina i chyba z razy progesteron i nigdy nie wyszło, że nie miałam owu. Co nie znaczy, ze nie może tak się zdarzyćCykl bezowulacyjny?
a ja będę prawić, że też miałam taką i ciąży nie było, teraz jak mi wyjdzie kiedyś jakakolwiek kreska, to będę robić 4 różne testy Ale to pewnie ja mam pecha takiegoMi to i tak wyglada na dość mocną kreskę - widzialam pinki z o wiele słabszymi i była ciąża
Też mam takie cykle. A mogę spytać jak z badaniami nasienia na dzień dzisiejszy? Z ostatnich postów pamiętam, że mieliście ten sam problem co my, stąd moje pytanie.no jeszcze troche czasu mam, moje cykle mają około 28-30 dni. Będę robić dalej, zobaczymy. W sumie miałam badane 3 cykle u gina i chyba z razy progesteron i nigdy nie wyszło, że nie miałam owu. Co nie znaczy, ze nie może tak się zdarzyć
W sumie mnie też pink oszukal... U mnie słaby cień ale tez...a ja będę prawić, że też miałam taką i ciąży nie było, teraz jak mi wyjdzie kiedyś jakakolwiek kreska, to będę robić 4 różne testy Ale to pewnie ja mam pecha takiego