ForgetMeeNot
Fanka BB :)
hej przechodzę już z lipcowego
Poproszę o wpisanie na 02.08
Poproszę o wpisanie na 02.08
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie dzisiaj najprawdopodobniej dzień 0 i tez lecimy z odliczaniemDzień dobrek, witam się 1dpo (wczoraj najprawdopodobniej owu), rozpoczynamy czas oczekiwania
Testuj dalej, piku tu nie widaćDziewczyny co uważacie?Zobacz załącznik 1428965
Zrobiłam przed chwilą pierwszy z dzisiaj. Zawsze robię o 10 i 17Testuj dalej, piku tu nie widać
No i tu cos sie dzieje. Zobaczymy co bedzie o 17, moim zdaniem jeszcze ciut brakuje, więc pewnie dziś pik bedzie. Siadaj na chlppa xDZrobiłam przed chwilą pierwszy z dzisiaj. Zawsze robię o 10 i 17Zobacz załącznik 1428969
Tez tak myślę że coś będzie. Chłop poinformowanyNo i tu cos sie dzieje. Zobaczymy co bedzie o 17, moim zdaniem jeszcze ciut brakuje, więc pewnie dziś pik bedzie. Siadaj na chlppa xD
A jak wyłączyć myślenie?Ja w sierpniu odpuszczam testowanie. Starań nie odpuszczę,ale postawie co ma być to będzie,bo nawet nie wiem kiedy będzie owu i czy wogole będzie,może będę miło zaskoczona.
Ponoć też jest udowodnione naukowo że jak kobieta bardzo chce dziecko,stara się,ciągle kontroluje wszystko to ciężko w ta ciążę zajść.ponoc trzeba wyłączyć myślenie ciągle o staraniach,liczeniach ,kontrolach dni plodnych i nie plodnych ,więc w tym cyklu postaram się to myślenie wylaczyc,a noz się uda