reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

To on nie wie, że się staracie? 🤡
Nie, za kazdym razem gdy odbiera mnie ze szpitala jest szczerze zaskoczony, ze wychodzę z dzieckiem😂🤭

Przepraszam, musiałam 😂😂😂

Może tego akurat z moich postów nie pamiętasz to przypomne, tak wie, jest to nasza wspolna i świadoma decyzja, po prostu nie kontroluje mojego cyklu, wykresu temperatur a ja nie biegam za nim z paskami owu, bo zwyczajnie uwazam, ze wywołuje to niepotrzebną presję. 🤷‍♀️

reklama
Czesc od rana !
Temperatura wspina się w gorę a faktycznie dzisiejszy pasek mocniejszy, przynajmniej wiadomo, że w tym cyklu cokolwiek się dzieje, chciałam męża oraz siebie wczesnie rano zadowolić, ale niestety dziecko też postanowiło wcześniej wstać i nici z tego.😁🤪🤷‍♀️

Załączniki

• Screenshot_20221023-082828_My Calendar.jpg
    Screenshot_20221023-082828_My Calendar.jpg
    128,7 KB · Wyświetleń: 64
  • 20221023_083002.jpg
    20221023_083002.jpg
    378,9 KB · Wyświetleń: 60
Kurcze, czerwona krew na papierze, chyba zaczyna się okres przy estradiolu powyżej normy dla fazy lutealnej :/ doktorek nie ma terminów, ale go zaspamuje wiadomościami
I co, okres?

Jak będziesz mieć możliwość w najbliższym czasie to przejdź się może na USG. Bo estradiol może był wydzielany również przez torbiel czy coś. Może Ci ten pęcherzyk nie pękł. Warto skontrolować czy wszystko się ok wchłonęło.

Ja tak myślałam, że jak pójdę we wtorek powtórzyć zespół antyfosfolipidowy, to przy okazji machnę progesteron.

Będzie to dla mnie obrazowe, bo mój organizm coś szaleje- dziś dalej czuję prawy jajnik, ale wczoraj wieczorem ból był nie do zniesienia. Ciemny test owu po raz drugi w tum cyklu plus typowo owulacyjny ból 5 dpo (teoretycznie).
Październiku, zgiń!

Przynajmniej będę widzieć, czy owu była, czy nie była.
Czy uj wi, co się dzieje🤷🏻‍♀️.

Ostatnia edycja:
Mój mąż dziś można powiedzieć że się załamał... no może przesadziłam z tym stwierdzeniem, ale jest bardzo smutny.
Po pierwsze mój spadek temperatury pozbawił nas złudzeń że jednak się jakimś cudem udało zajsc w ciążę.
Po drugie jego braciszek z żonka wybrał imię dla swojej córki która ma się urodzić za 2.5msc .... dziś oglosil że miała być Lilianna ale będzie Hanna ... a sami mu mówiliśmy że jeśli będziemy mieć kiedyś córeczkę to będzie Hania 😔 dla mnie to imię bardzo wiele znaczy bo tak miała na imię moja ukochana ciocia.
Czuję że oni nam to specjalnie robią.
Swoją drogą.... Matka to Anna córka Zuzanna a teraz Hanna nie wiem czy ona ma jakiegoś hopla na punkcie swojego imienia że każde musi mieć "Anna" w srodku? 😱

reklama
Mój mąż dziś można powiedzieć że się załamał... no może przesadziłam z tym stwierdzeniem, ale jest bardzo smutny.
Po pierwsze mój spadek temperatury pozbawił nas złudzeń że jednak się jakimś cudem udało zajsc w ciążę.
Po drugie jego braciszek z żonka wybrał imię dla swojej córki która ma się urodzić za 2.5msc .... dziś oglosil że miała być Lilianna ale będzie Hanna ... a sami mu mówiliśmy że jeśli będziemy mieć kiedyś córeczkę to będzie Hania 😔 dla mnie to imię bardzo wiele znaczy bo tak miała na imię moja ukochana ciocia.
Czuję że oni nam to specjalnie robią.
Swoją drogą.... Matka to Anna córka Zuzanna a teraz Hanna nie wiem czy ona ma jakiegoś hopla na punkcie swojego imienia że każde musi mieć "Anna" w srodku? 😱
To jak Wam się uda to będą dwie Hanki!
Nie rezygnujcie z tego imienia skoro jest dla Ciebie ważne.

Do góry