reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Ja tez powtorzylam ostatni test przed polozeniem się juz w sypialni. Ciekawa jestem jutrzejszej temperatury.

Załączniki

• 20221022_195250.jpg
    20221022_195250.jpg
    192 KB · Wyświetleń: 61
  • 20221022_195147.jpg
    20221022_195147.jpg
    853,6 KB · Wyświetleń: 63
reklama
Hej! Ja w temacie WZW C. Też to miałam świństwo. U mnie na 99% winny tatuaż.. W tym roku się wyleczyłam ale żyłam z tym okropieństwem prawie 9 lat. I przez to raz poroniłam a raz w grudniu zapewne niektóre z Was pamiętają przeszłam ciążę pozamaciczną, pęknięta z ratowaniem życia. Jak mogę pomóc w tym temacie to zapraszam do wiadomości. Teraz są krótkie kolejki na leczenie, nie ma już biopsji tylko jeździ się na fibroscan i to ocenia stan wątroby na jakim stopniu jest zwłóknienie, od tego zależy leczenie. Leczyłam się lekiem Maviret przez 3 miesiące, straszyli mnie, że kiepsko będę się czuła.. Nic z tego, nic mi nie było. Jestem po 2 kontrolnych badaniach i jestem wyleczona w 100 %, nie ma śladu po wirusie, choć bałam się i ryłam głowę bo przecież to krew zakażona w całym organizmie jest. Jak jesteś z Warmii i Mazur to w Elblągu nie ma długich kolejek na leczenie, mimo, że przyjeżdżają leczyć się z innych województw. Mamy tutaj dobry personel i każdy tu dba o pacjenta. Jeśli chodzi o dietę to zero tłuszczu, tylko gotowane na parze. Da się przeżyć. Aha i nie można jeść grejfrutów.
Piszę priv ❤️
Uspokoiłaś mnie trochę

@Doktur_M , dwa razy nie trzeba mi powtarzać😄. I tak mieliśmy się seksować dzisiaj🙃.

Tylko mnie zastanawia taki sam, a nawet ciemniejszy test owu z niedzieli 17.10. 🤔.

Co tu się odjaniepawla?
Może masz owu z dwóch jajników? Czytałam, że zazwyczaj dzieli je kilka godzin, nie kilka dni, ale ten miesiąc jest tak po@#*$@#$&, że nic mnie nie zdziwi.

@Doktur_M , dwa razy nie trzeba mi powtarzać😄. I tak mieliśmy się seksować dzisiaj🙃.

Tylko mnie zastanawia taki sam, a nawet ciemniejszy test owu z niedzieli 17.10. 🤔.

Co tu się odjaniepawla?

Chyba tylko nie u Ciebie tak jest kochana, u mnie chyba domniemany peak był w środę, później testy zjaśniały a dzisiaj znowu ciemne i jajniki mnie trochę ciągnęły, ja nie wiem o co chodzi 🤦‍♀️🤦‍♀️

reklama
Albo wtedy nie było owulki a teraz jest
No nic, zobaczymy, czy okres przyjdzie tego 31, czy później.
Tylko ta ogromna ochota na seks sprzed tygodnia też była dziwna. Normalnie nawet w pracy myślałam o tym, żeby na męża wskoczyć.
Ja naprawdę nie jestem typem, dla którego seks jest bardzo istotną kwestią w związku.
Może masz owu z dwóch jajników? Czytałam, że zazwyczaj dzieli je kilka godzin, nie kilka dni, ale ten miesiąc jest tak po@#*$@#$&, że nic mnie nie zdziwi.
No właśnie ja czytałam o możliwych kilku dniach odstępu.
Pożyjemy, zobaczymy😉.

Do góry