reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

No nic, zobaczymy, czy okres przyjdzie tego 31, czy później.
Tylko ta ogromna ochota na seks sprzed tygodnia też była dziwna. Normalnie nawet w pracy myślałam o tym, żeby na męża wskoczyć.
Ja naprawdę nie jestem typem, dla którego seks jest bardzo istotną kwestią w związku.

No właśnie ja czytałam o możliwych kilku dniach odstępu.
Pożyjemy, zobaczymy😉.
Jakie "okres przyjdzie"?! Jakie "okres przyjdzie"?!

reklama
@black_angel i @Lady With Cats!
Proszę natychmiast udać się do sypialni i - cytując klasyka - wydupczyć lubego! Nie musi być ten sam, możecie każda swojego :D
U mnie juz dawno po, po wszystkim mąż do mnie mowi:
"A co ty taka ostatnio seksualnie niebezpieczna" 🤪🤣😂🤭 no to powiedziałam mu, mam ochotę i już 😋😋😋

Ja tez powtorzylam ostatni test przed polozeniem się juz w sypialni. Ciekawa jestem jutrzejszej temperatury.
Dla pewności zrób może jeszcze jeden test jutro. U mnie w kolejny dzień kreska testowa była jeszcze ciemniejsza od kontrolnej i dopiero dzień później skoczyła temperatura.

Załączniki

• Screenshot_20221022-205503_Premom.jpg
    Screenshot_20221022-205503_Premom.jpg
    59,9 KB · Wyświetleń: 52
Ej, a ja chyba mam teraz drugą owulację.

W zeszłym tygodniu od czwartku miałam tak duże libido, jak nigdy. W niedzielę pozytywny test owu.

Dzisiaj tak zaczął napieprzać mi prawy jajnik- taki ból mam tylko w czasie owu plus od wczoraj znowu mam płodny śluz, więc mniemam, że to mityczne podwójne jajeczkowanie.

Dziwne to. Dziś jest 20 dc.

Któraś tak miała?
Albo faktycznie to podwójna owulacja albo po prostu się przesunęła. Gdzieś czytałam, że peak nie gwarantuje że w przeciągu 24-36 godzin wystąpi owulacja - organizm się przygotowuje dając standardowe objawy ale coś może przyhamować ten proces. Stąd może być kolejny peak po kilku dniach 😊

reklama
Do góry