reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

No zobaczymy, moja temperatura spada w doł, w cyklu miesiączkowym mialam wyzszą niz w dni rozpoczynające dni płodne, tetaz mam najniższe w obecnym cyklu 36.41... 36.35 dzisiaj...🙄😐😑
no ale do owulacji jeszcze widzę sporo czasu 🙂 u mnie niestety spada codziennie niżej i niżej 😔 test 10dpo bielutki więc już nie testuje i czekam na 🩸 do poniedziałku

reklama
Bondziur 🤗🥰
IMG_20221020_073430.jpg

Przyszłam sobie zobaczyć co u Was…
… brak słów na ten „czerwony październik” 🙈

Mam nadzieje, że przynajmniej starania przebiegają w miłej atmosferze.

Ja mam „ciche dni” z moim lutym.. ale nie przerywamy starań 😂 zamykam oczy i wyobrażam sobie, że to ktoś inny.
Czasami są rzeczy ważne i ważniejsze 😂
Hahahaha u mnie to nie starania, bo czekam na okres, ale postanowiłam, że plemniki męża nie mogą cierpieć i był seks😄 choć czuję się gruba jak balon, opuchnieta, piersi bolą, mało nawilżenia.. ale "są rzeczy ważne i ważniejsze"😅

Hahahaha u mnie to nie starania, bo czekam na okres, ale postanowiłam, że plemniki męża nie mogą cierpieć i był seks😄 choć czuję się gruba jak balon, opuchnieta, piersi bolą, mało nawilżenia.. ale "są rzeczy ważne i ważniejsze"😅
O stan jąder trzeba dbać, brak seksów przez dłuższy czas może doprowadzić do poważnych schorzeń 🤪 🤪 🤪 🤪
1666246369462.png

Chodzi o to, że co się nie zmieści w jajkach, uderza facetowi do głowy?
To jedna z opcji. Ta bardziej mi znana z memów to zasinienie jąder spowodowane nagromadzeniem zbyt dużych ilości spermy, wyprodukowanej jako odpowiedź organizmu na widok seksownej lubej, a której nie pozbył się z organizmu przez brak seksów.

To jedna z opcji. Ta bardziej mi znana z memów to zasinienie jąder spowodowane nagromadzeniem zbyt dużych ilości spermy, wyprodukowanej jako odpowiedź organizmu na widok seksownej lubej, a której nie pozbył się z organizmu przez brak seksów.
Hehe a mi się zawsze wydawało, że jak coś jest sine to właśnie z nadużywania 😁😁😁

reklama
Do góry