reklama
Doktur_M
Moderator
Brzmi jak plan! 31.10 zrobię konkurs specjalny@Lily_of_the_valley ,testuj, testuj.
31.10. jest nas dużo, to liczę na kumulację nagród i cionsz xD.
@Doktur_M , co Ty na to?
Kocham Cię!Brzmi jak plan! 31.10 zrobię konkurs specjalny
Doktur_M
Moderator
Kocham Cię!
Króliczek2610
Fanka BB :)
Mi nawet flo dziś wysłał przypomnienie o zbliżającym się nowym cyklu jakby spadek temp mi tego nie uświadomił wystarczająco jednak chyba nie było tej owulacji skoro testy były białe, przez 7 dni wzrost temp a wczoraj delikatny spadek z 36.86 na 36.83 a dziś jeszcze niżej z 36.83 na 36.77 albo nie mogę zajść i już
Matylda.<3
Przyszłam sobie zobaczyć co u Was…
… brak słów na ten „czerwony październik”
Mam nadzieje, że przynajmniej starania przebiegają w miłej atmosferze.
Ja mam „ciche dni” z moim lutym.. ale nie przerywamy starań zamykam oczy i wyobrażam sobie, że to ktoś inny.
Czasami są rzeczy ważne i ważniejsze
Ja mam „ciche dni” z moim lutym.. ale nie przerywamy starań zamykam oczy i wyobrażam sobie, że to ktoś inny.
królowa_kresek😉🙃
A u nas w tym miesiącu jakoś mniej wytrwale i aktywnie w porównaniu do poprzednich cykli. Zupełnie jakby nam się odechciało. Jeszcze przed samymi plodnymi małż zachorował, gardło go boli i kaszle. To nawet buziaków nie chce.
I tak seksik wpada co 3 dzień, co drugi. Marniutko.
Miętusek
Moderator
Tak... Ten październik jest tragiczny liczę, że to się jeszcze poprawi.Przyszłam sobie zobaczyć co u Was…
Mi się pomału kończy miesiączka, ale co tego cyklu jestem tak negatywnie nastawiona jak nigdy. To już chyba początki zrezygnowania i bezsilności. Jest mi po prostu smutno. Jak to możliwe, że na tyle testujących mamy tylko trzy ciąże? Nie kumam tego..
Do tego na insta i fB te wszechobecne filmiki z bobasami.
Miętusek
Moderator
Kto wie czy marniutko, może to właśnie recepta na sukces!A u nas w tym miesiącu jakoś mniej wytrwale i aktywnie w porównaniu do poprzednich cykli. Zupełnie jakby nam się odechciało. Jeszcze przed samymi plodnymi małż zachorował, gardło go boli i kaszle. To nawet buziaków nie chce.
reklama
królowa_kresek😉🙃
No zobaczymy, moja temperatura spada w doł, w cyklu miesiączkowym mialam wyzszą niz w dni rozpoczynające dni płodne, tetaz mam najniższe w obecnym cyklu 36.41... 36.35 dzisiaj...Kto wie czy marniutko, może to właśnie recepta na sukces!
Załączniki