reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

U mnie ja jestem ta środkowa w rodzinie. Siostra nigdy nie mówi o dzieciach wiec ja nie pytam bo uważam że nie wypada bo nie wiem czy nie chce czy nie może jest ode mnie sporo starsza za to młodszy brat na razie żyje jeszcze troszkę życiem imprezowicza mimo iż ma stała partnerkę życiowa - jakby któreś spodziewali się dziecka na pewno bym się ucieszyła

reklama
Cześć laseczki :) Jakiś wyjątkowo wściekły mam ten okres w tym miesiącu :/ leje się jak z kaczki, ogrome skrzepy... ehhh aż się zastanawiam czy wszystko ze mną Ok i czy się nie wykrwawie...
ja mam 2 dc, czyli u mnie najgorszy, ale też jakieś małe skrzepy się pojawiają.
Z racji jednej ciąży poronionej mam plan po okresie brać acard, może pomoże przy zagniezdzeniu. Trochę poczytałam i sądzę, że szkody nie powinnam sobie tym zrobić. Czasem lekarze po poronieniach przepisuja profilaktycznie

Cześć laseczki :) Jakiś wyjątkowo wściekły mam ten okres w tym miesiącu :/ leje się jak z kaczki, ogrome skrzepy... ehhh aż się zastanawiam czy wszystko ze mną Ok i czy się nie wykrwawie...
hej, ja też okres i też słaba jestem... wczoraj miałam po pracy ogarniać chate a nie zrobiłam nic, bo nie miałąm siły. Też się leje ze mnie ale u mnie 2 pierwsze dni to norma

Dziewczyny czy wy tez macie czasem tak słaby peak LH? Ja normalnie mam mega widoczny wzrost tego hormonu przy owulacji a potem spadek, a w tym cyklu takie coś.. wstawię zdjęcia z poprzednich cyklów i z tego. Boje się ze to cykl bezowulacyjny.

Załączniki

• IMG_0628.jpeg
    IMG_0628.jpeg
    82,1 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_0629.jpeg
    IMG_0629.jpeg
    77,1 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_0630.jpeg
    IMG_0630.jpeg
    80 KB · Wyświetleń: 55
Z racji jednej ciąży poronionej mam plan po okresie brać acard, może pomoże przy zagniezdzeniu. Trochę poczytałam i sądzę, że szkody nie powinnam sobie tym zrobić. Czasem lekarze po poronieniach przepisuja profilaktycznie
Hejko.
Mnie lekarz wspomniał też o braniu acardu lub aspiryny, ale to ten co zalecał staranie najlepiej od marca :/

To prawda, też mam zalecony acard profilaktycznie, mimo że nie robiłam jeszcze badań które by to mogły uzasadniać.

reklama
Umówione mam wizytę ginekologiczną na następny piątek, będzie to 11 dc więc możliwe, że będzie już widać cy są jakieś pęchrzyki dominujące, akurat idę kontrolnie z badaniami to może i to uda się sprawdzć :D

Do góry