reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Dziewczyny czy wy tez macie czasem tak słaby peak LH? Ja normalnie mam mega widoczny wzrost tego hormonu przy owulacji a potem spadek, a w tym cyklu takie coś.. wstawię zdjęcia z poprzednich cyklów i z tego. Boje się ze to cykl bezowulacyjny.
No tak faktycznie bez szału... może po prostu nie wyłapałaś? Mierzysz też temperaturę? Jako leniwy teoretyk zapytam :D

reklama
Dziewczyny czy wy tez macie czasem tak słaby peak LH? Ja normalnie mam mega widoczny wzrost tego hormonu przy owulacji a potem spadek, a w tym cyklu takie coś.. wstawię zdjęcia z poprzednich cyklów i z tego. Boje się ze to cykl bezowulacyjny.
Może po prostu nie trafiłaś w pik, a masz krótkie okno wystrzału hormonu LH😉

No tak faktycznie bez szału... może po prostu nie wyłapałaś? Mierzysz też temperaturę? Jako leniwy teoretyk zapytam :D

Normalnie mierzyłam, ale w tym cyklu dałam sobie spokój i teraz właśnie żałuje. Nie wiem o co chodzi. Śluz płodny jest już trzeci dzień. Właśnie robie testy kilka razy dziennie ale do aplikacji dodaje 2 maksymalnie 3 bo nie chce jej zaśmiecać więc ciężko żebym nie wyłapała. Jakiś dziwny ten cykl. Ogólnie zaczęłam robić testy 8 dc i cały czas pokazuje mi poziom LH od 0,4 w górę a normalnie miałam 0,17 lub 0,21 i dopiero dwa dni przed peakiem zaczynało rosnąć ://. Tak się zastanawiam czy może to być wina inozytolu? Sama już nie wiem.

U mnie w poprzednim cyklu paski nic nie pokazały, przez cały cykl noe czulam nawet bolu jajnika, nic null a temperatura zygzak bez rozróżnienia na fazy. I @ 10 dni wcześniej także doopa blada.

ja mam 2 dc, czyli u mnie najgorszy, ale też jakieś małe skrzepy się pojawiają.
Z racji jednej ciąży poronionej mam plan po okresie brać acard, może pomoże przy zagniezdzeniu. Trochę poczytałam i sądzę, że szkody nie powinnam sobie tym zrobić. Czasem lekarze po poronieniach przepisuja profilaktycznie
To ze mnie dziś wyleciały mega dwa duże skrzepy na moje oko takie 5x5cm :/ małe też są ale to nimi się nawet nie przejmuje.. powiem o tym mojej ginekolog na wizycie w listopadzie

reklama
Do góry