Błondziorno, co tu się dzisiaj dzieje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to może krechy piździechy?Króciutko. Bez pitu pitu
Jakoś w wakacje jechałam na weekend do Warszawy akurat w dzień kiedy mialam podać ovitrelle i dzwoniłam do ginki zapytać czy mogę podać dzień wcześniej, bo następnego dnia wyjeżdżam a przecież to cholerstwo trzeba przechowywać w lodowce, poza nią max godzinę. No i wtedy mi wytłumaczyła, ze jeśli podam w nieodpowiednim momencie, to pecherzyk owszem, pęknie, ale generalnie nic z tego nie będzie bo jest tak jak pisałam wyżej Musiałam kupić wkłady chłodzące i torby termiczne do przewożenia leków.O proszę
Ja ten wynik biorę z przymrużeniem oka bo w dniu owulacji (u tego gina od endo) było to 5mm No i od 1 października ciągle biorę estrofem dopochwowo, w różnych dawkach więc nie wiem jak z jakością tego endo.Minimum to 6 więc ten bonusowy milimetr dla brata bliźniaka
A to są na to jakieś patenty ?Hejeczko, czytam i sikam byłam w tych kreskach smaganych wiatrem i deszczykiem majowym skropionym też
Dzisiaj odbieram testy z buźką i następny tydzień działamy. 22 lecimy na krótki urlop i wtedy właśnie wypada owu. Czas na uwolnienie głowy
@Zazuu masz jakiś patent na częstotliwość bzykania?
Tak, musiałaś podać, żeby strzelić dominujący, a ze przy okazji strzelilas mniejszy to trudno myśle, ze mimo ciałka gorszej jakości nic nie można wykluczyć, medycyna nie takie historie zna może wiec będąOk, tylko ona mi podała na ten duży pęcherzyk zastrzyk bo stwierdziła, że ten mniejszy się wchłonie bo jest zdecydowanie za mały no i wolno rósł (lewy jajnik mam policystyczny i zawsze te pęcherzyki rosną dużo dłużej niż na prawym)
No właśnie, tylko u nas problem jest z nasieniem więc tak kombinuję, że jak co dwa dni to będzie bardziej zagęszczoneA to są na to jakieś patenty ?
My w tym cyklu stosujemy metodę co dwóch dni.
Ale w cyklu, w którym zaszłam, to było codziennie, a nawet i dwa razy pod rząd w czasie owu, także chyba nie ma patentu.
co dwa dni góvno u mnie działa Przy pierwszym biochemie było dość intensywnie, ale byłam też chora, pierwszy raz mierzyłam temperaturę, ale przy drugim seks 16,17,18 i 19 (owulacja 18), a przy drugim seks 19, 21, 22 i wg temperatur owulacja 20A to są na to jakieś patenty ?
My w tym cyklu stosujemy metodę co dwóch dni.
Ale w cyklu, w którym zaszłam, to było codziennie, a nawet i dwa razy pod rząd w czasie owu, także chyba nie ma patentu.
Wiesz co? Chyba patentu na to nie ma tak naprawdę, a jak nasienie jest nieco problematyczne, to bezpiecznie jest kochać się jednak co 2-3 dni.No właśnie, tylko u nas problem jest z nasieniem więc tak kombinuję, że jak co dwa dni to będzie bardziej zagęszczone