Ej czekajcie, to może niech tytuł będzie trochę poetycki i trochę przaśny:
W listopadzie dziewuchy szczają i tłuste krechy mają.
W listopadzie dziewuchy szczają i tłuste krechy mają.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to: Krechy i chooy!Ja jestem za „Krechy.” Bez pitu pitu, żeby oddało nasz trud i frustracje tym cyrkiem
Dokładnie tak jest. W zeszłym roku w sierpniu zaszłam z seksu tylko w jeden dzień w ciągu całego cyklu. Ale to nie był raz tylko kilka razy w ciagu kilku godzin.To chyba Japończycy mają taką teorie, że drugi wytrysk po 4 czy 6 godzinach od pierwszego ma dużo lepsze parametry nasienia
W 2 z 4 ciąż na bank mieliśmy około owu taki dzień, że nam się udało zaliczyć 2 strzały jednego dnia
to ja zachodziłam bzykając się raz dziennieDokładnie tak jest. W zeszłym roku w sierpniu zaszłam z seksu tylko w jeden dzień w ciągu całego cyklu. Ale to nie był raz tylko kilka razy w ciagu kilku godzin.
Kurde, a my się tak ze starym męczymy teraz tymi co drugimi dniami .Dokładnie tak jest. W zeszłym roku w sierpniu zaszłam z seksu tylko w jeden dzień w ciągu całego cyklu. Ale to nie był raz tylko kilka razy w ciagu kilku godzin.
No to w przyszłym cyklu pierdzielę- to już kolejny przypadek ciąży z seksów po dwa razy pod rząd xD.To chyba Japończycy mają taką teorie, że drugi wytrysk po 4 czy 6 godzinach od pierwszego ma dużo lepsze parametry nasienia
W 2 z 4 ciąż na bank mieliśmy około owu taki dzień, że nam się udało zaliczyć 2 strzały jednego dnia
Niestety nie znalazłam tego o czym mowisz.. Tylko to co wstawiłam. Tutaj mam bardziej zebrane w całość ..Tu też nie widzę. Masz gdzieś tam parametr: plemniki o prawidłowej budowie?
Ja tam się nie męczę i uprawiamy seks jak jest ochota a, że mój ostatnio często za granicą i wraca tylko na tydzień na owulację to jest codziennie, dwa razy dziennie, rożnie. w tym miesiącu owulacja w czwartek a seks od poniedziałku do czwartku codziennie bo później musiał już jechać.Kurde, a my się tak ze starym męczymy teraz tymi co drugimi dniami .
Martwią mnie te strzałki w dół...Niestety nie znalazłam tego o czym mowisz.. Tylko to co wstawiłam. Tutaj mam bardziej zebrane w całość ..
Martwią mnie te strzałki w dół...