reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
No niestety, to nie jest antybiotyk.
To jedynie lek o działaniu przeciwbakteryjnym. Mimo swojego działania antybakteryjnego, nie jest antybiotykiem.
Pochodna nitrofuranu.
Chemioterapeutykiem ściśle rzecz ujmując, co nie zmienia faktu, że "antybiotyku" trzeba unikać jak ognia, a furagina to luzik xd Tak naprawdę różnica jest taka, że antybiotyki wywodzą się z substancji występujących w naturze, a chemioterapeutyki nie

Dziewczyny a mam pytanie bo oscatnio byłam u gin z mojego miasteczka na monitoringu pokazałam teczkę moich badan i przepisał mi na zbicie prolaktyny dostinex i tarczyce miałam 2,3 i przepisał euthyrox 25 i wykupiłam i niby biorę i nie wiem czy przyznawać sie mojemu lekarzowi ze biorę te leki. Mój doktor Janowiec nie widział problemu z prolaktyna i tarczyca 🤷‍♀️

Dziewczyny a mam pytanie bo oscatnio byłam u gin z mojego miasteczka na monitoringu pokazałam teczkę moich badan i przepisał mi na zbicie prolaktyny dostinex i tarczyce miałam 2,3 i przepisał euthyrox 25 i wykupiłam i niby biorę i nie wiem czy przyznawać sie mojemu lekarzowi ze biorę te leki. Mój doktor Janowiec nie widział problemu z prolaktyna i tarczyca 🤷‍♀️
Lekarz który Cię leczy musi mieć informacje jakie leki przyjmujesz.

Dziewczyny co do mojego zapalenia endometrium dostałam terapie na 20 dni antybiotykami (ponad 400zl leki ) mam napisane drukowanymi literami Zakaz współżycia czy nawet w zabezpieczeniu jak to rozumiecie ? 😈
A dostałaś 2-3 antybiotyki :p?
Bo ta terapia jest dosyć męcząca, niektórzy mają przy tym niezłe jazdy żołądkowe i o seksie się wtedy nie myśli.

reklama

Załączniki

• 9F2B3D31-BE43-44B3-8940-5BB96655AC0F.jpeg
    9F2B3D31-BE43-44B3-8940-5BB96655AC0F.jpeg
    57,9 KB · Wyświetleń: 73
Do góry