U
użytkownik 213578
Gość
Mam wynik progesteronu. Wynosi 7.8 ng/ml czy to była owulacja? Kiedy można zrobić test ciążowy w takiej sytuacji? Myślę że owulacja była około 3-4 października.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam wynik progesteronu. Wynosi 7.8 ng/ml czy to była owulacja? Kiedy można zrobić test ciążowy w takiej sytuacji? Myślę że owulacja była około 3-4 października.
"Taka-chamska" to fajny pomysł na nick na tym forum nie mówię że dla Ciebie, ale w ogóleNooo, niech się biją, atakują, czekając na wizytę, ale ja po prostu przyszłam ustalić termin wizyty, a one mi kazały czekać razem z nimi.
W tym czasie, jak im oznajmiłam drukowanymi literami, że nie zamierzam czekać, bo nie mam wizyty, to dowiedziałam się, że jestem „taka chamska” i „zachowuję się bardzo nieinteligentnie” .
Potem to już nastała jatka, wszystkie mnie doskoczyły, zaczęły krzyczeć i wyszła lekarka je uspokoić.
No po prostu jaja xD.
Ooo, to jak znudzi mi się obecny nick."Taka-chamska" to fajny pomysł na nick na tym forum nie mówię że dla Ciebie, ale w ogóle
Czy to że spada oznacza np że nie będzie ciąży?Ooo dobrze wiedzieć dzięki
To teraz co robić? Powtarzać progesteron za jakiś czas? Czekac na okres? Co jakbym zrobiła progesteron za 2-3 dni? Opłaca się to?
No wlasnie moje byly takie. Zaraz po @ . Okres 19-23.09 i takie ovu, potem byly juz blade, jeden jeszcze 7.10 był mocniejszy ale i tak slabszy niz te, a robilam je do 19dc
A nie doczytalam, ze potem pik. To nie u mnie było inaczej.
Zobacz załącznik 1451419
Progesteron się waha w ciągu doby nawet o 50 procent swojej wartości. Także to nie znaczy, że spada :-). Dopiero jak spadnie poniżej 1 i zacznie się okres to będzie pewność, że nie będzie z tego ciąży.Czy to że spada oznacza np że nie będzie ciąży?
To teraz zagadka kiedy zrobić test. Teraz mam 20 dzień cykluProgesteron się waha w ciągu doby nawet o 50 procent swojej wartości. Także to nie znaczy, że spada :-). Dopiero jak spadnie poniżej 1 i zacznie się okres to będzie pewność, że nie będzie z tego ciąży.
A ilu dniowe cykle?To teraz zagadka kiedy zrobić test. Teraz mam 20 dzień cyklu