reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Mam wynik progesteronu. Wynosi 7.8 ng/ml czy to była owulacja? Kiedy można zrobić test ciążowy w takiej sytuacji? Myślę że owulacja była około 3-4 października.

reklama
Nooo, niech się biją, atakują, czekając na wizytę, ale ja po prostu przyszłam ustalić termin wizyty, a one mi kazały czekać razem z nimi.

W tym czasie, jak im oznajmiłam drukowanymi literami, że nie zamierzam czekać, bo nie mam wizyty, to dowiedziałam się, że jestem „taka chamska” i „zachowuję się bardzo nieinteligentnie” 😂🙈.

Potem to już nastała jatka, wszystkie mnie doskoczyły, zaczęły krzyczeć i wyszła lekarka je uspokoić.

No po prostu jaja xD.
"Taka-chamska" to fajny pomysł na nick na tym forum 🤩 nie mówię że dla Ciebie, ale w ogóle 🤩

Ooo dobrze wiedzieć dzięki 😀

To teraz co robić? Powtarzać progesteron za jakiś czas? Czekac na okres? Co jakbym zrobiła progesteron za 2-3 dni? Opłaca się to?

No wlasnie moje byly takie. Zaraz po @ . Okres 19-23.09 i takie ovu, potem byly juz blade, jeden jeszcze 7.10 był mocniejszy ale i tak slabszy niz te, a robilam je do 19dc
A nie doczytalam, ze potem pik. To nie u mnie było inaczej.
Zobacz załącznik 1451419

U mnie jest to samo 16dc i testy blade, piku nie było. 🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry