reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Walki pod gabinetem endo są chyba tradycją ;-) Też mi się kiedyś zanosiło, ale miałam opory... bo w kolejce albo pani z niemowlęciem, albo siostra zakonna... Na dodatek lekarz miał super system: omawianie wyników z pacjentkami po godzinach wizyt. Słowem: ostatnia wizyta 11:45, a potem WSZYSTKIE osoby do omówienia na 12:00. Walka była o to, kto z którego peronu ma pociąg do domu, bo ma potencjalnie bliżej lub dalej (jeśli o tej samej godzinie)...
Nooo, niech się biją, atakują, czekając na wizytę, ale ja po prostu przyszłam ustalić termin wizyty, a one mi kazały czekać razem z nimi.

W tym czasie, jak im oznajmiłam drukowanymi literami, że nie zamierzam czekać, bo nie mam wizyty, to dowiedziałam się, że jestem „taka chamska” i „zachowuję się bardzo nieinteligentnie” 😂🙈.

Potem to już nastała jatka, wszystkie mnie doskoczyły, zaczęły krzyczeć i wyszła lekarka je uspokoić.

No po prostu jaja xD.

reklama
Sory, za taką zmianę tematu. Ale te co mają nastolatki czyli chyba @Ceonis @pluto_nova i @black_angel czy wasze dzieci też wiecznie nie odpisują na smsy i też was to w*urwia? :D
Ja mam 12 latke w domu i zawsze zadzwoni jeśli coś się zmieni jakby nawet nie miała telefonu to od koleżanki da znać . Są chwile
Jak wyciszy telefon i zaczynam się denerwować ,ale odpowie jak zauważy .

Załączniki

• 1aef0568-1c21-4f21-9045-2bb1a63665c7.jpeg
    1aef0568-1c21-4f21-9045-2bb1a63665c7.jpeg
    27,8 KB · Wyświetleń: 102
dziewczyny pytanko odnośnie owulaków.
Czy mialyscie tak, że robione chwilkę po okresie były dość mocne (ale daleko do piku), potem nagle prawie białe, a po tych białych nagle pik ?
No wlasnie moje byly takie. Zaraz po @ . Okres 19-23.09 i takie ovu, potem byly juz blade, jeden jeszcze 7.10 był mocniejszy ale i tak slabszy niz te, a robilam je do 19dc
A nie doczytalam, ze potem pik. To nie u mnie było inaczej.
Screenshot_20221010-175346_Chrome.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Kwestia tez czy to które zostanie dla Ciebie wybrane ujmie Twoje serce, to tez jest okrutne, ale niezwykle ważne, szczególnie że macierzyństwo nie jest usłane różami 😕
No ale to nie jest tak, że musisz się zgodzić na to, które zaproponują. Jak uważasz, że nie kliknelo to odmówić możesz.

Zresztą nie wiem za bardzo jak ocenić w takiej sytuacji czy to jest TO dziecko. Dziecko to dziecko, trzeba się siebie nauczyć, przyzwyczaić i nawiązać relację.

Do góry