reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

A jakie masz endometrium? Przy grubym endometrium mogą występować obfite miesiączki chociaż nie jest to regułą.
zawsze endokrynolog mi mówiła ze mam grube i brałam 3 miesiące duphaston by to wyregulować.
U mnie okres to jest jakaś rzeź. 8 dni a nawet czasem 9. Używam kubeczka menstruacyjnego który muszę wymieniać kilka razy dziennie, ból brzucha towarzyszy mi cały tydzień ale pierwszego dnia w skali od 1 do 10 u mnie to 12 - zmiata mnie z planszy. Jestem wytrzymała na ból - mam tatuaże, kolczyki i przy tym to nic. Do tego towarzysza mi mdłości, bóle głowy, biegunki i bóle pleców. Zazdroszczę dziewczyna które mają miesiączki po 4/5 dni i nawet nie wiedzą kiedy okres dostały.
tez mam podobnie. Przy migrenach okresowych nawet wymiotuje :-(
Teraz mi się to nasiliło. :-(

reklama
reklama
Do góry