reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

Walki pod gabinetem endo są chyba tradycją ;-) Też mi się kiedyś zanosiło, ale miałam opory... bo w kolejce albo pani z niemowlęciem, albo siostra zakonna... Na dodatek lekarz miał super system: omawianie wyników z pacjentkami po godzinach wizyt. Słowem: ostatnia wizyta 11:45, a potem WSZYSTKIE osoby do omówienia na 12:00. Walka była o to, kto z którego peronu ma pociąg do domu, bo ma potencjalnie bliżej lub dalej (jeśli o tej samej godzinie)...
Nooo, niech się biją, atakują, czekając na wizytę, ale ja po prostu przyszłam ustalić termin wizyty, a one mi kazały czekać razem z nimi.

W tym czasie, jak im oznajmiłam drukowanymi literami, że nie zamierzam czekać, bo nie mam wizyty, to dowiedziałam się, że jestem „taka chamska” i „zachowuję się bardzo nieinteligentnie” 😂🙈.

Potem to już nastała jatka, wszystkie mnie doskoczyły, zaczęły krzyczeć i wyszła lekarka je uspokoić.

No po prostu jaja xD.

reklama
Sory, za taką zmianę tematu. Ale te co mają nastolatki czyli chyba @Ceonis @pluto_nova i @black_angel czy wasze dzieci też wiecznie nie odpisują na smsy i też was to w*urwia? :D
Ja mam 12 latke w domu i zawsze zadzwoni jeśli coś się zmieni jakby nawet nie miała telefonu to od koleżanki da znać . Są chwile
Jak wyciszy telefon i zaczynam się denerwować ,ale odpowie jak zauważy .

Załączniki

• 1aef0568-1c21-4f21-9045-2bb1a63665c7.jpeg
    1aef0568-1c21-4f21-9045-2bb1a63665c7.jpeg
    27,8 KB · Wyświetleń: 100
dziewczyny pytanko odnośnie owulaków.
Czy mialyscie tak, że robione chwilkę po okresie były dość mocne (ale daleko do piku), potem nagle prawie białe, a po tych białych nagle pik ?
No wlasnie moje byly takie. Zaraz po @ . Okres 19-23.09 i takie ovu, potem byly juz blade, jeden jeszcze 7.10 był mocniejszy ale i tak slabszy niz te, a robilam je do 19dc
A nie doczytalam, ze potem pik. To nie u mnie było inaczej.
Screenshot_20221010-175346_Chrome.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Kwestia tez czy to które zostanie dla Ciebie wybrane ujmie Twoje serce, to tez jest okrutne, ale niezwykle ważne, szczególnie że macierzyństwo nie jest usłane różami 😕
No ale to nie jest tak, że musisz się zgodzić na to, które zaproponują. Jak uważasz, że nie kliknelo to odmówić możesz.

Zresztą nie wiem za bardzo jak ocenić w takiej sytuacji czy to jest TO dziecko. Dziecko to dziecko, trzeba się siebie nauczyć, przyzwyczaić i nawiązać relację.

Do góry