Owulacja
Fanka BB :)
Wiem, też wierzę w to że nasza @lady_in_blue dołączy do @Madame JSKiedy to takie trudne poza tym wiem, że testuje tam po cichu więc niech chociaż nie będzie z tym sama
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, też wierzę w to że nasza @lady_in_blue dołączy do @Madame JSKiedy to takie trudne poza tym wiem, że testuje tam po cichu więc niech chociaż nie będzie z tym sama
Cykle bezowulacyjne i wczesniejszy okres? Lub taki regularny co 32 dni? Moze to okres przed menopuzą.?a może Ty wcale nie miałaś ovu? Może masz cykle bezowulacyjne ? Powinnaś iść raz na monitoring i się upewnić, co tam się u Ciebie dzieje
Ale Ty nie masz regularnych cykli. Już nie pierwszy raz okres przychodzi w innym czasie niż myślałaś, że przyjdzie. Przy cyklach bezowulacyjnych okres może przyjść wcześniej, później a nawet w terminie.Cykle bezowulacyjne i wczesniejszy okres? Lub taki regularny co 32 dni?
Cykle bezowulacyjne i wczesniejszy okres? Lub taki regularny co 32 dni? Moze to okres przed menopuzą.?
Haha masz w nicku HOPE a tu taki komentarz bezHOPEAle Ty nie masz regularnych cykli. Już nie pierwszy raz okres przychodzi w innym czasie niż myślałaś, że przyjdzie. Przy cyklach bezowulacyjnych okres może przyjść wcześniej, później a nawet w terminie.
Macie na szczęście jeszcze jednego bobasa na feriach zimowych więc jestem przekonana, że wśród nich jest ten który za kilka miesięcy będzie osrywał się po pachy
Kiedy to takie trudne poza tym wiem, że testuje tam po cichu więc niech chociaż nie będzie z tym sama
Według statystyk szanse na powodzenie takiego transferu to około 30-35 procent :-). Więc wiecie, szału nie ma, dupy nie urywa. A ile zaangażowania i pieniędzy to już kosztowało to nawet nie chce wspominać ;-).Wiem, też wierzę w to że nasza @lady_in_blue dołączy do @Madame JS
Według statystyk szanse na powodzenie takiego transferu to około 30-35 procent :-). Więc wiecie, szału nie ma, dupy nie urywa. A ile zaangażowania i pieniędzy to już kosztowało to nawet nie chce wspominać ;-).
Wiec sobie testuje głównie po to, żeby w razie czego wykryć chociaż biochem. Może by to miało jakiś znaczenie diagnostyczne. Tym bardziej, że ja nigdy w ciąży nie byłam i nie wiadomo na czym polega problem.
a rób se co chcesz. Próbujemy Ci pomóc i nie rozumiem po co ta ironiaCykle bezowulacyjne i wczesniejszy okres? Lub taki regularny co 32 dni? Moze to okres przed menopuzą.?
I taka ciekawostka, zaczęłam się zagłębiać w temat adopcji dziecka. Jak to wygląda od strony formalnej itd. I jak mi ktoś powie jeszcze raz, że zawsze mogę sobie adoptować to w głupi ryj zarobi .Tyle czekamy na Twoja ciążę, ze ona nam się po prostu należy i nie interesuje mnie absolutnie nic.
I taka ciekawostka, zaczęłam się zagłębiać w temat adopcji dziecka. Jak to wygląda od strony formalnej itd. I jak mi ktoś powie jeszcze raz, że zawsze mogę sobie adoptować to w głupi ryj zarobi .