reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
Ale Ty nie masz regularnych cykli. Już nie pierwszy raz okres przychodzi w innym czasie niż myślałaś, że przyjdzie. Przy cyklach bezowulacyjnych okres może przyjść wcześniej, później a nawet w terminie. 😉
Haha masz w nicku HOPE a tu taki komentarz bezHOPE 🤪

Bonzur 🥰

Przepraszam za żart jak głupi 😆 ale progesteron mi spada 🤪

Macie na szczęście jeszcze jednego bobasa na feriach zimowych więc jestem przekonana, że wśród nich jest ten który za kilka miesięcy będzie osrywał się po pachy 🥺
Kiedy to takie trudne 😂 poza tym wiem, że testuje tam po cichu więc niech chociaż nie będzie z tym sama 😎
Wiem, też wierzę w to że nasza @lady_in_blue dołączy do @Madame JS ❤️
Według statystyk szanse na powodzenie takiego transferu to około 30-35 procent :-). Więc wiecie, szału nie ma, dupy nie urywa. A ile zaangażowania i pieniędzy to już kosztowało to nawet nie chce wspominać ;-).

Wiec sobie testuje głównie po to, żeby w razie czego wykryć chociaż biochem. Może by to miało jakiś znaczenie diagnostyczne. Tym bardziej, że ja nigdy w ciąży nie byłam i nie wiadomo na czym polega problem.

Według statystyk szanse na powodzenie takiego transferu to około 30-35 procent :-). Więc wiecie, szału nie ma, dupy nie urywa. A ile zaangażowania i pieniędzy to już kosztowało to nawet nie chce wspominać ;-).

Wiec sobie testuje głównie po to, żeby w razie czego wykryć chociaż biochem. Może by to miało jakiś znaczenie diagnostyczne. Tym bardziej, że ja nigdy w ciąży nie byłam i nie wiadomo na czym polega problem.

Tyle czekamy na Twoja ciążę, ze ona nam się po prostu należy i nie interesuje mnie absolutnie nic.

Tyle czekamy na Twoja ciążę, ze ona nam się po prostu należy i nie interesuje mnie absolutnie nic.
I taka ciekawostka, zaczęłam się zagłębiać w temat adopcji dziecka. Jak to wygląda od strony formalnej itd. I jak mi ktoś powie jeszcze raz, że zawsze mogę sobie adoptować to w głupi ryj zarobi 😎.

reklama
I taka ciekawostka, zaczęłam się zagłębiać w temat adopcji dziecka. Jak to wygląda od strony formalnej itd. I jak mi ktoś powie jeszcze raz, że zawsze mogę sobie adoptować to w głupi ryj zarobi 😎.

O tak, my na przykład ze Starym w sumie już nie bardzo mamy szansę.
Gdybyśmy nawet teraz się pobrali to możemy adoptować dopiero za 5 lat, a wtedy Stary będzie miał 45 i chyba możemy adoptować już tylko duże dziecko 💁‍♀️

Do góry