lady_in_blue
Fanka BB :)
Ja się zaczynam obawiać, że jednak się bardzo zawiedziemy. Ale progesteron już mi mocno wjeżdża na nastrój.Spodziewam się już większej bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się zaczynam obawiać, że jednak się bardzo zawiedziemy. Ale progesteron już mi mocno wjeżdża na nastrój.Spodziewam się już większej bety
Czyli to znaczy, że jest dużyJa się zaczynam obawiać, że jednak się bardzo zawiedziemy. Ale progesteron już mi mocno wjeżdża na nastrój.
Jestem na urlopie, w zasadzie to odbieram zaległy urlop. Staram się nie korzystać ze zwolnień lekarskich, bo nie chce, żeby w pracy coś o tym wiedzieli. Byłam na zwolnieniu tylko 5 dni po punkcji, bo już po prostu musiałam. Tak to normalnie pracowałam.@lady_in_blue a Ty chodzisz teraz do pracy czy odpoczywasz na zwolnieniu?
To dobrze, że nie ma dodatkowych stresów pt. praca.Jestem na urlopie, w zasadzie to odbieram zaległy urlop. Staram się nie korzystać ze zwolnień lekarskich, bo nie chce, żeby w pracy coś o tym wiedzieli. Byłam na zwolnieniu tylko 5 dni po punkcji, bo już po prostu musiałam. Tak to normalnie pracowałam.
Ja się zaczynam obawiać, że jednak się bardzo zawiedziemy. Ale progesteron już mi mocno wjeżdża na nastrój.
To nie ciśnij koleżanki i spokojnie czekamy do terminu wyznaczonego przez lekarzaMacie na szczęście jeszcze jednego bobasa na feriach zimowych więc jestem przekonana, że wśród nich jest ten który za kilka miesięcy będzie osrywał się po pachy
To nie ciśnij koleżanki i spokojnie czekamy do terminu wyznaczonego przez lekarza
Plus masz w pewnym sensie gwarancję, że te ciuchy przeżyją pranie. Ja np. miałam zonka jak po praniu wszystkie ciuchy z Sinsay się skurczyły, a z Pepco popękały nadrukiTo ja przeciwnie. Nie mam nic przeciwko używanym rzeczom ani dla siebie ani dla dziecka. Zwłaszcza ze w ciucholu można znaleźć takie perełki jakich nie widziałam w smyku czy innych.
a może Ty wcale nie miałaś ovu? Może masz cykle bezowulacyjne ? Powinnaś iść raz na monitoring i się upewnić, co tam się u Ciebie dziejeNo w szoku jestem, że kur...a przyszedł @
Moge wysłać zdjęcie tampona...
Nie bede sobie wkręcać, że to implantacja
Czyli jednak ovu byla zaraz po @, dlatego 10 dni wcześniej @@ właśnie wyjełam termometr i jest we krwi więc proszę wpiisac mi @. Nie wiem co tu się odpi.....olilo w tym m-cu.