reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W październiku testów czas, w ciąży będzie każda z nas!

reklama
@lady_in_blue a Ty chodzisz teraz do pracy czy odpoczywasz na zwolnieniu? :)
Jestem na urlopie, w zasadzie to odbieram zaległy urlop. Staram się nie korzystać ze zwolnień lekarskich, bo nie chce, żeby w pracy coś o tym wiedzieli. Byłam na zwolnieniu tylko 5 dni po punkcji, bo już po prostu musiałam. Tak to normalnie pracowałam.

Jestem na urlopie, w zasadzie to odbieram zaległy urlop. Staram się nie korzystać ze zwolnień lekarskich, bo nie chce, żeby w pracy coś o tym wiedzieli. Byłam na zwolnieniu tylko 5 dni po punkcji, bo już po prostu musiałam. Tak to normalnie pracowałam.
To dobrze, że nie ma dodatkowych stresów pt. praca.
❤️

Zobaczcie jak u mnie owulacyjne testy wypadły w tym cyklu 😆 niższego wyniku chyba mieć nie można było 🤣🤣🤣

Załączniki

• dfdd4db8-fd37-4f4d-9751-b2a3bed1f2d9.jpeg
    dfdd4db8-fd37-4f4d-9751-b2a3bed1f2d9.jpeg
    26,3 KB · Wyświetleń: 44
To ja przeciwnie. Nie mam nic przeciwko używanym rzeczom ani dla siebie ani dla dziecka. Zwłaszcza ze w ciucholu można znaleźć takie perełki jakich nie widziałam w smyku czy innych.
Plus masz w pewnym sensie gwarancję, że te ciuchy przeżyją pranie. Ja np. miałam zonka jak po praniu wszystkie ciuchy z Sinsay się skurczyły, a z Pepco popękały nadruki 😑🙃

reklama
No w szoku jestem, że kur...a przyszedł @
Moge wysłać zdjęcie tampona...
Nie bede sobie wkręcać, że to implantacja😭😭😭
Czyli jednak ovu byla zaraz po @, dlatego 10 dni wcześniej @@😥😥😥 właśnie wyjełam termometr i jest we krwi więc proszę wpiisac mi @. Nie wiem co tu się odpi.....olilo w tym m-cu.
a może Ty wcale nie miałaś ovu? Może masz cykle bezowulacyjne ? Powinnaś iść raz na monitoring i się upewnić, co tam się u Ciebie dzieje 😉

Do góry