Miętusek
Moderator
Podziwiam! Tutaj ciąża gwarantowana!!ja nawet przed chwilą umyłam na fali upracowania!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam! Tutaj ciąża gwarantowana!!ja nawet przed chwilą umyłam na fali upracowania!
Ja mam ten bajer z Lidla, automatyczna myjka! Odkąd ją mam to okna nie są dramatemNajgorsze okna. Zabieram się za mycie od paru miesięcy
Haha nawet nie wiesz jak teraz ciężko 8 latka wygonić na dwór! Trzeba szantażem , poza tym tatuś go zaraził czymś po czym boli brzuch :/ oby mnie nie dopadlo wystarczy mi ból harcujacych jajnikówWygońcie na dwór.
Jeszcze okrzyczcie, że taka ładna pogoda, a w domu siedzi .
Idziesz do jednostki,składasz zawiadomienie o popełnieniu oszustwa. Policja dzwoni do gościa i jest duże prawdopodobieństwo, że ci odda szybko tysiąca..napisz mu smsa że założyłaś zawiadomienie o przestępstwie. Mój szwagier odzyskał tysiąca z olxa za węgiel, wpłacił zaliczkę a węgla nie ma, w ciągu 2 tyg facet mu zwrócił bo się wystraszył. Tylko musisz ponaglać tych policjantów wiesz jak jest.. Gorzej jak facet nie podał swoich danych tylko np jakiegoś bezdomnego ja olx to wtedy się sprawa komplikuje. A nóż się uda!@997tenNumerToKlopoty ?
Ty się znasz, sprowadź mnie na ziemię... Niby to tylko tysiak ale wolałabym go na coś innego przeznaczyć
No ja ostatnio gorzej. Kiedyś miałam manię myć co 2 tygodnie . Myć myciem, ale najgorsze to prasowanie i wieszanie firanNajgorsze okna. Zabieram się za mycie od paru miesięcy
Idziesz do jednostki,składasz zawiadomienie o popełnieniu oszustwa. Policja dzwoni do gościa i jest duże prawdopodobieństwo, że ci odda szybko tysiąca..napisz mu smsa że założyłaś zawiadomienie o przestępstwie. Mój szwagier odzyskał tysiąca z olxa za węgiel, wpłacił zaliczkę a węgla nie ma, w ciągu 2 tyg facet mu zwrócił bo się wystraszył. Tylko musisz ponaglać tych policjantów wiesz jak jest.. Gorzej jak facet nie podał swoich danych tylko np jakiegoś bezdomnego ja olx to wtedy się sprawa komplikuje. A nóż się uda!
Kurczę, słyszałam o tym, że teraz dla dzieciaków kara to wychodzenie na dwór.Haha nawet nie wiesz jak teraz ciężko 8 latka wygonić na dwór! Trzeba szantażem , poza tym tatuś go zaraził czymś po czym boli brzuch :/ oby mnie nie dopadlo wystarczy mi ból harcujacych jajników
Kurczę, słyszałam o tym, że teraz dla dzieciaków kara to wychodzenie na dwór.
No to oby się wykaraskali szybko z tej infekcji!
Mężowi powiedz, że seks go uleczy !
Ale mieli kontakt telefoniczny, raczej nie rozmawiali ze słupemIdziesz do jednostki,składasz zawiadomienie o popełnieniu oszustwa. Policja dzwoni do gościa i jest duże prawdopodobieństwo, że ci odda szybko tysiąca..napisz mu smsa że założyłaś zawiadomienie o przestępstwie. Mój szwagier odzyskał tysiąca z olxa za węgiel, wpłacił zaliczkę a węgla nie ma, w ciągu 2 tyg facet mu zwrócił bo się wystraszył. Tylko musisz ponaglać tych policjantów wiesz jak jest.. Gorzej jak facet nie podał swoich danych tylko np jakiegoś bezdomnego ja olx to wtedy się sprawa komplikuje. A nóż się uda!
Ale mieli kontakt telefoniczny, raczej nie rozmawiali ze słupem